Σε ανθρωπιστική και πολιτιστικού χαρακτήρα εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμό χαιρετισμό με τους παριστάμενους στην εκδήλωση.Στη εκδήλωση με κεντρικό θέμα: «Ο Πολιτισμός στα χρόνια της κρίσης» που διοργάνωσαν οι rotary Αμαρουσίου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρόντος του Υπουργού Πολιτισμού κου Πάνου Παναγιωτόπουλου.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος στο πολιτιστικό γίγνεσθαι στην πόλη του Αμαρουσίου, στην παρούσα δύσκολη εποχή και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σημείωσε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου επενδύει στον πολιτισμό και στη διατήρηση της πολιτιστικής παράδοσης της πόλης. Με ένα πλήθος πολιτιστικών και καλλιτεχνικών προγραμμάτων που παρέχει το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, χιλιάδες συμπολίτες έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους, παράλληλα με την έντονη πολιτιστική δραστηριότητα που αναπτύσσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, διοργανώνοντας δεκάδες εκδηλώσεις ως Δήμος, αλλά και σε συνεργασία με τους τοπικούς  συλλόγους και άλλους φορείς.
Πιστεύουμε –πρόσθεσε- ότι η  προαγωγή του πολιτισμού και της πολιτιστικής μας παράδοσης, καθώς και η ανάδειξη της καλλιτεχνικής έμπνευσης και δημιουργίας, που ακόμη και σε εποχές κρίσης δεν έπαψαν να ανθούν, μπορούν να γίνουν το μέσον και ο κινητήριος μοχλός ανάπτυξης και υπέρβασης της κρίσης.»


Στη συνεστίαση ο Υπουργός Πολιτισμού ανέπτυξε διεξοδικά το θέμα «Ο Πολιτισμός στα χρόνια της κρίσης», παρουσία πλήθους φίλων και μελών του Ομίλου.
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του rotary Αμαρουσίου κος Κων/νος Περδινίωτης,ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κος Θεόδωρος Φυτρόπουλος και ο Δήμαρχος Βριλησσίων κος Κωνσταντίνος Ιωαννίδης. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο