Πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Ηθοποιός Αμέσου Δράσεως» η αυτοβιογραφία της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, από το Δήμο Αμαρουσίου και τις Εκδόσεις Τετράγωνο

Print Friendly, PDF & Email
Τρίτη 8 Μαΐου 2012, ώρα 19:30, Δημαρχείο Αμαρουσίου 


Το βιβλίο με την αυτοβιογραφία της μεγάλης κωμικού Δέσποινας Στυλιανοπούλου, που λάμπρυνε με την παρουσία της τον Ελληνικό Κινηματογράφο και το θέατρο παρουσιάζει ο Δήμος Αμαρουσίου και οι Εκδόσεις Τετράγωνο.


Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Ηθοποιός Αμέσου Δράσεως» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Μαΐου 2012 και ώρα 19:30, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα).


Στο βιβλίο η ηθοποιός με το σπάνιο ταλέντο και το πηγαίο χιούμορ αναφέρει:
«Νύχτα περίεργη και το μυαλό μου γυρίζει. Στα μύρια γεγονότα της ζωής μου. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Είναι πολλά αυτά που θέλω να διηγηθώ. Νομίζω πως θα εκραγώ. Θέλω ό,τι έχει συμβεί να το γράψω απόψε. Εν μία νυχτί, όπως όταν μάθαινα τους ρόλους. Μοιάζει ακατόρθωτο και είναι. Πώς να γράψεις την ιστορία της ζωής σου σε μια μόνο νύχτα;»


Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου το αποφάσισε και έγραψε για πρώτη φορά ένα μεγάλο βιβλίο που λέει τα πάντα. Από τα παιδικά της χρόνια στη Μεσσήνη, την κατοχή, την Αθήνα και τις σπουδές της, τους έρωτες και για όλες τις συνεργασίες της.


Στην εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου θα μιλήσουν οι ηθοποιοί Τέλης Ζώτος, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Κώστας Παπασπήλιος, Νανά Τόμβου, Νίκος Ψαρράς, ο εκδότης και συγγραφέας Νίκος Μουρατίδης και η κριτικός Ροζίτα Σόκου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο