Πρώτη Πανευρωπαϊκή πρόκριση της χώρας μας στο Καγιάκ από τη Μαρουσιώτισα Σοφία Πιπιτσούλη

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από τους αγώνες στα 200m του αγωνίσματος μονό καγιάκ γυναικών για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες Baku 2015, στους οποίους προκρίθηκε η  Σοφία Πιπιτσούλη (πρώτη στο βάθος).Με την συνεχή υποστήριξη και συμπαράσταση  του Δήμου Αμαρουσίου η  πρωταθλήτρια Σοφία Πιπιτσούλη κατέκτησε την πρώτη θέση σε 4 αγωνίσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  «Κάνοε Καγιάκ Ήρεμα Νερά».      


 


Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε τις προσπάθειες των αθλητών μας και δημιουργούμε γερές βάσεις για το αθλητικό δυναμικό του Δήμου μας, προωθώντας κάθε προσπάθεια των νέων αθλητών για επιτυχία στο χώρο του πρωταθλητισμού


  
Τα εγκάρδια συγχαρητήρια στην Μαρουσιώτισα πρωταθλήτρια του Κάνοε – Καγιάκ Σοφία Πιπιτσούλη για την πρόκριση στα 200m του αγωνίσματος μονό καγιάκ γυναικών για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς Αγώνες Baku 2015  εκφράζει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, μαζί με τις θερμές ευχές όλων μας να τη συντροφεύουν στην αθλητική προσπάθεια της. 


Η πρωταθλήτρια μας κατέκτησε την πρόκριση από τον τελικό των 200m στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών γυναικών στο Βρανδεβούργο της Γερμανίας στις 13 & 14 Ιουλίου 2014.       

Στη συνέχεια σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων κατακτώντας την τρίτη θέση στο μικρό τελικό των 200m.

Επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα «Κάνοε – Καγιάκ ήρεμων Νερών» στις 26 & 27 Ιουλίου 2014 αγωνίστηκε σε 4 αγωνίσματα, στα οποία κατέκτησε την πρώτη θέση, με τη συνεχή υποστήριξη και συμπαράσταση του Δήμου Αμαρουσίου.               


Αναφερόμενη στις αθλητικές επιτυχίες της η Σοφία Πιπιτσούλη μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Αφιερώνω τα πρώτα Πανελλήνια μετάλλια μου στο Μαρούσι και ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη που μου έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσω την πρόκριση. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην προετοιμασία των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Αγώνων στο Baku to 2015.»      


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με την ευκαιρία των σημαντικών αυτών διακρίσεων της πρωταθλήτριας μας σημείωσε:
« Η Σοφία Πιπιτσούλη με εξαιρετικές διακρίσεις στην καριέρα της τόσο στον πανελλήνιο, όσο και στον διεθνή στίβο και ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας Ελλάδας επί 9 συνεχή έτη, έκανε με την σπουδαία αθλητική της εμφάνιση στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες για μία ακόμη φορά υπερήφανη τη χώρα μας και το Μαρούσι. Καθώς την διακρίνει αθλητική ευαισθησία και διάθεση προσφοράς είχαμε την τιμή να πλαισιώνει το συνδυασμό μας «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη» στις εκλογές του περασμένου Μαϊου.   
Στηρίζουμε τις προσπάθειες των αθλητών μας και δημιουργούμε γερές βάσεις για το αθλητικό δυναμικό του Δήμου μας, προωθώντας  κάθε  προσπάθεια των νέων αθλητών για επιτυχία  στο χώρο του πρωταθλητισμού. Ευχόμαστε από καρδιάς στη άξια Σοφία Πιπιτσούλη η προσπάθεια της να στεφθεί με επιτυχία, κατακτώντας το υψηλότερο βάθρο των νικητών.»           


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο