Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου – Παρουσία του Νίκου Γκάλη η Συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και του Δημήτρη Παπανικολάου στις 22 Δεκεμβρίου στο King George

Print Friendly, PDF & Email

Η ΚΕΔΕ, ο Δήμος Αμαρουσίου, η AIRPAPACTION, η TCS και ο Νίκος Γκάλης σας προσκαλούν στην επίσημη συνέντευξη τύπου παρουσίασης της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης “NICK GALIS HALL OF FAMOUS GAME” για την είσοδό του στο HALL OF FAME

Η Συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, στις 6 το απόγευμα στο King George Hotel – Αίθουσα BALL ROOM 3 στον 1ο όροφο.

                                                Εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω της www.ticketmaster.gr.  Από σήμερα (20/12) έως και την Παρασκευή (22/12) από τις 10:00 έως τις 14:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Nick Galis hall of famous game και στην είσοδο του Δημαρχείου του Αμαρουσίου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο αγώνας προς τιμήν του Νίκου Γκάλη για την είσοδό του στο hall of fame θα γίνει το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα στο “Χαμόγελο του παιδιού” και στην “Κιβωτό του κόσμου”.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο