Πρόεδρος ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης: Μαζί με την Ιερή Φλόγα ταξιδεύουν σε όλο το κόσμο οι αξίες των Ελλήνων και τα Ολυμπιακά ιδεώδη

Print Friendly, PDF & Email

Την ευχή να ταξιδέψουν μαζί με την Ιερή Φλόγα σε όλο τον κόσμο οι ελληνικές αξίες και τα Ολυμπιακά Ιδεώδη εξέφρασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, ο οποίος συμμετείχε στη τελετή αφής στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Η Ιερή Φλόγα παραδόθηκε από την ΕΟΕ στην οργανωτική Επιτροπή «Ρίο 2016» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι και για πρώτη φορά στη Βραζιλία και στη Νότια Αμερική.

Με την τελετή αυτή ολοκληρώνεται και επίσημα το επταήμερο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ελλάδα και η λαμπαδηδρομία θα συνεχιστεί στη Βραζιλία ως και τις 5 Αυγούστου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Π. Παυλόπουλου, του Προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρου Καπράλου, του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Π. Κουρουμπλή, του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, του Υφυπουργού Εξωτερικών Δ. Μάρδα, του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, του Δημάρχου Αθηναίων Γ. Καμίνη, του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, Ε. Κότζας,  του Δημάρχου Μαραθώνα Η. Ψινάκη και πλήθους εκπροσώπων της Κεντρικής Διοίκησης  και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την τελετή αφής της Ιερής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παναθηναϊκό Στάδιο


Στιγμιότυπο 2 από την τελετή αφής της Ιερής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παναθηναϊκό Στάδιο


Στιγμιότυπο 3 από την τελετή αφής της Ιερής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Μετάβαση στο περιεχόμενο