Προχωράμε στην κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων στην περιοχή της Νέας Λέσβου και στην οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει θερμό χαιρετισμό στους φίλους του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία της Προέδρου Ρ. Χαλιώτη και των μελών του Δ.Σ.


Σε ζεστή και εγκάρδια ατμόσφαιρα τα μέλη και οι φίλοι του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου υποδέχτηκαν το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, στα γραφεία του συλλόγου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014.


Στο θερμό χαιρετισμό του ο κος Γιώργος Πατούλης παράλληλα με τις ευχές του για το νέο έτος προς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, αναφέρθηκε στις σημαντικές κοινωνικές δομές που λειτουργούν στην πόλη για την υποστήριξη των ευπαθών συνανθρώπων μας, καθώς και στα έργα υποδομών και ανάπλασης που εκτελούνται ή προγραμματίζονται σε κάθε γειτονιά.


Ειδικότερα αναφερόμενος στη Νέα Λέσβο, υπογράμμισε ότι ξεκινά σύντομα η κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων στην περιοχή, μετά και την τελική έγκριση της Περιφέρειας, που θα ικανοποιήσει ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, ενώ στο τελικό στάδιο βρίσκεται η οριοθέτηση του ρέματος Σαπφούς, η ολοκλήρωση της οποίας θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα δώσει υπεραξία στην περιουσία τους.
Παράλληλα μεταξύ των έργων που υλοποιήθηκαν την προηγούμενη περίοδο, επισκευάστηκε ο υδατόπυργος της δεξαμενής της Νέας Λέσβου, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την περιοχή και επλήγη από τη θεομηνία του περασμένου έτους.Πραγματοποιήθηκαν επίσης εργασίες επισκευής και ανάπλασης της πλατείας, επί των οδών Μυτιλήνης και Λουκή Ακρίτα και των πέριξ αυτής πεζοδρομίων, καθώς και    ανακατασκευή της παιδικής χαράς της κεντρικής πλατείας.
Στους άμεσους στόχους της Διοίκησης του Δήμου είναι η κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού,που θα καλύπτει τα ανάγκες των εργαζόμενων οικογενειών της περιοχής.


Η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου κας Ρένα Χαλιώτη, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία το 2014 στα μέλη και τους φίλους του συλλόγου και ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για το αμέριστο ενδιαφέρον του στην περιοχή της Νέας Λέσβου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο