Προτάσεις συνεργασίας επιστημονικής και εκπαιδευτικής κοινότητας εξετάστηκαν στη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με τον Υφυπουργό Παιδείας Θ. Παπαθεοδώρου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης, με τον Υφυπουργό Παιδείας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου.


 


Συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας Θεόδωρο Παπαθεοδώρου, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, με αντικείμενο τη συνεργασία με τον Ι.Σ.Α αλλά και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) για θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη της Υγείας, την ενημέρωση των μαθητών όπως και την εκμάθηση των πρώτων βοηθειών στα σχολεία.


Με την ευκαιρία της επίσκεψής του ο κ. Πατούλης, ευχήθηκε στον Υφυπουργό Παιδείας κ. Παπαθεοδώρου, κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Παράλληλα, ευχήθηκε η σχέση φιλίας και η εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με το Δήμο Αμαρουσίου και το Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ τα τελευταία δύο χρόνια επί θητείας του στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, να συνεχιστεί και από τη νέα του θέση.


Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών εξετάστηκαν προτάσεις για τη συνεργασία της επιστημονικής με την εκπαιδευτική κοινότητα σε επίπεδο κατάρτισης των νέων γιατρών και φοιτητών Ιατρικής ή και άλλων σχολών υγειονομικών επαγγελμάτων αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες μέσα από τη συνεργασία με εκπαιδευτικούς φορείς.


Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε να συγκροτηθεί ομάδα εργασίας ώστε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα σε συνεργασία με τους αρμόδιους παράγοντες να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις υλοποίησης αυτής της προσπάθειας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο