Προτάσεις για πολιτιστική συνεργασία αντάλλαξαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, και ο Δήμαρχος της πόλης Frais της Γαλλίας κατά τη συνάντησή τους στο Δημαρχείο

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με το Δήμαρχο της πόλης Frais της Γαλλίας Μιλτιάδη Κωνσταντακάτο. Αριστερά ο Αντιδημάρχος Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Χρηστάκης, και ο Ειδικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Μπάρλας.
|download file .jpg 75KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ προσφέρει ένα λεύκωμα για την πόλη του Αμαρουσίου στο Δήμαρχο της πόλης Frais της Γαλλίας Μιλτιάδη Κωνσταντακάτο. Αριστερά ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλης Χρηστάκης, και δεξιά ο Ειδικός Γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Μπάρλας.
|download file .jpg 87KB|


Επίσκεψη από τον Ελληνογάλλο Δήμαρχο της πόλης Frais και Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Τοπικών Αρχών της περιοχής Tilleul της Γαλλίας Μιλτιάδη Κωνσταντακάτο, δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να εξεταστεί το ενδεχόμενο για πολιτιστικές ανταλλαγές ανάμεσα στις δύο πόλεις.


Συγκεκριμένα, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρόντων, επίσης, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαο Πέππα, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Χρηστάκη, και του Ειδικού Γραμματέα του Δήμου Μιχάλη Μπάρλα, ο Δήμαρχος της πόλης Frais κ. Κωνσταντακάτος, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για το έργο του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, εξέφρασε την επιθυμία αντιπροσωπεία του Ωδείου να συμμετάσχει σε κάποιο τοπικό μουσικό φεστιβάλ ή άλλη εκδήλωση που λάβει χώρα στο μέλλον στην περιοχή τους.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τον ομόλογό του για την πρόσκληση και εκφράστηκε θετικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Παράλληλα, οι δύο πλευρές διατύπωσαν αμοιβαία τη βούληση για συνεργασία στον τομέα του πολιτισμού και συμφώνησαν να εξετάσουν τις δυνατότητες που υπάρχουν.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο