Προσωπικότητες της χρονιάς βράβευσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε στην 8η Απονομή της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά και της Ελληνικής Ακαδημίας Τέχνης

Print Friendly, PDF & Email

Προσωπικότητες που ξεχώρισαν για τη δράση τους στις Ένοπλες Δυνάμεις, στον Πολιτισμό και στις Τέχνες, στις Επιστήμες, στην Επιχειρηματικότητα και στο κοινωνικό έργο κατά τη χρονιά 2015-2016 βραβεύτηκαν στην 8η Απονομή της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά και της Ελληνικής Ακαδημίας Τέχνης. Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε στην τελετή απονομής συμμετέχοντας στις βραβεύσεις.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε κ. Πατούλης, βράβευσε τη βουλευτή της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, για τη συμβολή της στην προώθηση του ορθού πολιτικού λόγου κόντρα στον λαϊκισμό, στέλνοντας από το βήμα όπου παρέλαβε το βραβείο μήνυμα ενωτικό για το προσφυγικό ζήτημα.

Ο κ. Πατούλης, βράβευσε, επίσης, τον Δήμαρχο Κεφαλληνίας Αλέξανδρο Παρίση, για τον αγώνα που έδωσε μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση για την αποκατάσταση των ζημιών από τους πρόσφατους σεισμούς που συγκλόνισαν το νησί.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Την αιγίδα της εκδήλωσης είχε η Ένωση Δημοσιογράφων Ευρωπαϊκού Τύπου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη βράβευση προσωπικοτήτων της χρονιάς


Στιγμιότυπο 2 από τη βράβευση προσωπικοτήτων της χρονιάς


Στιγμιότυπο 3 από τη βράβευση προσωπικοτήτων της χρονιάς

Μετάβαση στο περιεχόμενο