Προσφορά 40 δωρεάν συνδρομών για το πρόγραμμα διαδραστικής ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές γυμνασίου από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου με την ευγενική χορηγία του Κέντρου Μελετών & Εκπαίδευσης «ΑΡΝΟΣ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου  συνεχίζει αδιάκοπα την προσπάθεια για πολύπλευρη κάλυψη των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών των ανθρώπων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και θέτει ως προτεραιότητα την έμπρακτη αλληλεγγύη, κυρίως προς τις οικογένειες που βιώνουν εντονότερα τη νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. 


Στο πλαίσιο αυτό, αναζητά και προσπαθεί να αξιοποιεί κάθε διαθέσιμη ευκαιρία για συνεργασίες τόσο με φορείς του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Έτσι, κατόπιν της ευγενικής και πολύ σημαντικής χορηγίας του Κέντρου Μελετών & Εκπαίδευσης «ΑΡΝΟΣ», προσφέρει δωρεάν 40 συνδρομές για το πρόγραμμα διαδραστικής (on-line) ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές γυμνασίου.


Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι μαθητές που κατοικούν στο Μαρούσι, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στις οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, ανεργία, πολυτεκνία και μονογονεϊκότητα.


Για περισσότερες πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213 2031 912, 920 & 921 ή στα γραφεία της υπηρεσίας επί της οδού Παλαιολόγου 9 στο 2ο όροφο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο