Προσφορά φαρμάκων και τροφίμων μακράς διάρκειας της Ελληνοαγγλικής Σχολής για το Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Διευθυντής της Ελληνοαγγλικής Σχολής κος Κακαδιάρης Χριστόδουλος παρέδωσε σήμερα  εκ μέρους των μαθητών της Σχολής τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα στον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την κάλυψη των αναγκών του Κοινωνικού Φαρμακείου και Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε θερμά τον κο Κακαδιάρη για την ευγενική  προσφορά και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ θερμά τόσο την Διεύθυνση όσο και του μαθητές της Ελληνοαγγγλικής Σχολής για την ευγενική τους πρωτοβουλία. Με την ενέργεια αυτή αναμφίβολα παρέχεται στήριξη στους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να εξασφαλίσουν είτε την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή είτε τρόφιμα πρώτης ανάγκης και παράλληλα αναδεικνύονται οι τόσο σημαντικές αξίες για την εποχή μας όπως είναι η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός».

 

Σχετικά αρχείαΠροσφορά φαρμάκων και τροφίμων μακράς διάρκειας της Ελληνοαγγλικής Σχολής για το Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου (1)


Προσφορά φαρμάκων και τροφίμων μακράς διάρκειας της Ελληνοαγγλικής Σχολής για το Κοινωνικό Φαρμακείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο