Προσφορά μουσικών βιβλίων και τετραδίων στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου από το μουσικό εκδοτικό οίκο Κ. Παπαγρηγορίου – Χ. Νάκα

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Χ.. Νάκα και Κ. Παπαγρηγορίου, τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Ν. Πέππα, τη  Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου, καθηγήτρια Ανωτέρας Θεωρητικής & πιάνου Φωτεινή Κοσκόρου – Παλαμίδη και τον υπεύθυνο των τμημάτων κιθάρας του Ωδείου Ευάγγελο Μπουτούνη.

|download file .jpg 96Kb|


Ως ένδειξη εκτίμησης για τη σημαντική προσφορά του Δημοτικού Ωδείου στη μουσική εκπαίδευση των νέων της πόλης και επιθυμώντας να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή, οι κ.κ. Κώστας Παπαγρηγορίου και Χαρίλαος Νάκας, ιδιοκτήτες ομώνυμου μουσικού εκδοτικού οίκου, προσέφεραν μουσικά βιβλία για τη βιβλιοθήκη του Ωδείου.

Μεταξύ άλλων, προσέφεραν βιβλία για κιθάρα, πιάνο, έγχορδα, καθώς και θεωρητικά, χορωδιακά και πανεπιστημιακά συγγράμματα. Επίσης προσέφεραν 300 τετράδια για τους μαθητές των θεωρητικών. Παράλληλα, παρέχουν έκπτωση 15 – 20% στους μαθητές του Ωδείου για αγορά οποιαδήποτε  βιβλίου.


Για την πρωτοβουλία αυτή, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης συνεχάρη και ευχαρίστησε του κ.κ.. Παπαγρηγορίου και Νάκα, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
«Κάθε προσφορά προς το Δήμο Αμαρουσίου, είναι προσφορά προς τους πολίτες της πόλης μας, γι’ αυτό η αξία της είναι πολύ σημαντική» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.


Οι κ.κ. Νάκας και Παπαγρηγορίου συνεχάρησαν τον κ. Πατούλη για τη δημιουργία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, καθώς για τον πρότυπο τρόπο λειτουργίας και οργάνωσής του.


Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου, καθηγήτρια Ανωτέρας Θεωρητικής & πιάνου Φωτεινή Κοσκόρου – Παλαμίδη και ο υπεύθυνος των τμημάτων κιθάρας του Ωδείου Ευάγγελος Μπουτούνης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο