Προσφορά αγάπης προς τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Αμαρουσίου, ενόψει των εορτών του Πάσχα

Print Friendly, PDF & Email

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου ενόψει των εορτών του Πάσχα προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για την ενίσχυση των ευπαθών συμπολιτών μας μεγάλες ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής, απορρυπαντικών και χαρτικών.

Η παράδοση των ειδών πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, ο οποίος εξήρε  το περίσσευμα ανθρωπιάς και την κοινωνική ευαισθησία προς το συνάνθρωπο των μελών του Συλλόγου.

«Είμαι εδώ για να σας εκφράσω δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μας για την πάγια στήριξη που προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και τις πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης που αναλαμβάνετε. Σας τιμούμε και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη που προσφέρετε στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη» ανέφερε  μεταξύ άλλων ο κ. Πατούλης.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κα Δήμητρα Τσουκλείδου  υπογράμμισε ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια του Δήμου Αμαρουσίου για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, όπως σταθερά πράττει μέχρις σήμερα, καθώς γνωρίζει ότι η κάθε προσφορά των μελών αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο και εν προκειμένω τα είδη θα καταλήξουν στο πασχαλινό τραπέζι των συμπολιτών μας. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την προσφορά τροφίμων του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μετάβαση στο περιεχόμενο