Προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο πραγματοποιεί το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου στα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από προηγούμενο έλεγχο.


Έλεγχο οπτικής οξύτητας στα παιδιά που φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς πραγματοποιεί και φέτος ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) μέσω του Δημοτικού Πολυιατρείου. Το πρόγραμμα του οφθαλμολογικού ελέγχου θα ξεκινήσει την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013.


Μέσα σε αυτό το διάστημα εθελοντές οφθαλμίατροι του Δημοτικού Πολυιατρείου σε συνεργασία με τον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιήσουν έλεγχο οπτικής οξύτητας στα προνήπια των παιδικών σταθμών του Δήμου.


Συγκεκριμένα, την εθελοντική εργασία τους για την υλοποίηση του προγράμματος θα προσφέρουν οι εθελοντές οφθαλμίατροι του Πολυιατρείου Μιχαήλ Μητσώνη, και Επιστήμη Παπαμιχαήλ.


Στόχος του προγράμματος που υλοποιείται με την έγγραφη συγκατάθεση των γονέων των παιδιών, είναι η έγκαιρη ανίχνευση και αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων όρασης που θα εντοπιστούν.

Μετάβαση στο περιεχόμενο