Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών πραγματοποιεί για 10η χρονιά το Δημοτικό Πολυιατρείο Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο στα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Πολυιατρείο Αμαρουσίου, με την καθοριστική συνδρομή των εθελοντών οδοντιάτρων της πόλης.

Ο οδοντιατρικός έλεγχος διενεργείται κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, στο πλαίσιο των προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης που έχουν καθιερωθεί στο Δήμο Αμαρουσίου για την διατήρηση και την προαγωγή της υγείας των πολιτών.

Ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη της Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κας Ελένης Λέκκα – Καλαντζάκη  από την Τρίτη 7 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, με την εθελοντική συμμετοχή των οδοντιάτρων και ορθοδοντικών:
Δούμα Κατερίνας, Βλάχου Μαρίας, Θεοχαροπούλου Κατερίνας, Διακουμοπούλου Δήμητρας, Κωστοπούλου Δάφνης, Αδάμ Κατερίνας και Παλιμετάκη Χριστίνας.

Σημειώνεται ότι ο προληπτικός έλεγχος  διενεργείται τηρουμένων όλων των συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας και κατόπιν έγγραφης συγκατάθεσης των γονέων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο