Προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου και με τη συμμετοχή του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο εορτασμός του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου

Print Friendly, PDF & EmailΠροεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Αθανασίου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Πολύδροσο Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και πλήθος ενοριτών συμμετείχαν στον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου στο Πολύδροσο Αμαρουσίου.Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, του Ιερού Κλήρου και πλήθους πιστών κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.Στιγμιότυπο από τη δεξίωση που παρέθεσε η Ενορία του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου με την ευκαιρία της εορτής, για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Με κάθε λαμπρότητα γιορτάστηκε και εφέτος στο Πολύδροσο Αμαρουσίου η μνήμη του Αγίου Αθανασίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό,με τη συμμετοχή σύσσωμου του Κλήρου και παρουσία πλήθους πιστών.


Προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου τελέστηκε ανήμερα της εορτής Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στην οποία παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλη, ανταλλάσοντας μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θερμές ευχές με τους παρευρισκόμενους.


Ακολούθως, ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος και ο Δήμαρχος κος Πατούλης παρακάθησαν μαζί με τους ενορίτες στη δεξίωση που παρέθεσε η Ενορία του Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τη διοργάνωση  μίας σεμνής και λιτής εκδήλωσης στο χώρο του Ιερού Ναού.
Παράλληλα στο χώρο λειτουργούσε έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας με έργα  του δασκάλου της σχολής Αγιογραφίας του Αγίου Αθανασίου κου Χρονόπουλου.


Στον εορτασμό παραβρέθηκαν επίσης ο βουλευτής της Ν.Δ. Αργύρης Ντινόπουλος, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κος Γιώργος Κουράσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου κος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο