Προεκλογικό μήνυμα ενότητας και υπερηφάνειας έστειλε ο Πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς, στην ογκώδη προεκλογική συγκέντρωση στο Μαρούσι, παρόντος και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, υποδέχεται τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, στο κλειστό γυμναστήριο Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, πλαισιωμένος από το πλήθος του κόσμου στην ομιλία του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, αγκαλιά με τον μικρό Αλέξανδρο Πατούλη, μετά το τέλος της ομιλίας.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, ανάμεσα σε οπαδούς και φίλους της παράταξης.


Παρουσία πρωτόγνωρου σε όγκο και παλμό πολιτών πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στο Μαρούσι, στέλνοντας, δύο εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές, μήνυμα εθνικής ενότητας, παλιγγενεσίας και υπερηφάνειας προς όλους τους Έλληνες. Τον Πρόεδρο της ΝΔ υποδέχτηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Μέσα σε κλίμα συσπείρωσης, αισιοδοξίας και ενότητας που δημιούργησε ο κόσμος με την ισχυρή του παρουσία στη συγκέντρωση, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ανοίγοντας την προεκλογική του ομιλία, εστίασε στο στόχο της παράταξης: «σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να ενώσει και πάλι τους Έλληνες και να ανοίξει το δρόμο για μια Ελλάδα πολύ καλύτερη: ανταγωνιστική, παραγωγική, εξωστρεφή, δίκαιη και αξιοκρατική. Μια Ελλάδα που να σέβεται τους ανθρώπους της αλλά και να σέβεται την ιστορία και τον πολιτισμό της».


Αναφερόμενος στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο Αντώνης Σαμαράς, ανακοίνωσε ότι θα της δοθούν ίδιοι πόροι «για να μην είναι «επαίτης» του Κράτους αλλά να μπορεί να κάνει το κουμάντο της και να έχει κίνητρα να φέρνει επενδύσεις αντί να τις διώχνει, όπως συχνά συμβαίνει σήμερα».


Μιλώντας για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, επικαλέστηκε το παράδειγμα της ολυμπιακής πόλης του Αμαρουσίου. «Βρισκόμαστε στο Μαρούσι, μια ολυμπιακή πόλη που θα μπορούσε με όλα αυτά που έγιναν εδώ, με όλα τα κεφάλαια που επενδύθηκαν ως το 2004 να γίνει επίκεντρο ανάπλασης πράσινου-αθλητισμού. Και αντί γι’ αυτό, βλέπουμε τα ολυμπιακά έργα να γίνονται σιγά-σιγά ερείπια. Η Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου, από την άλλη, έχει εκτάσεις σε όλη την Ελλάδα και επτά μεγάλες τέτοιες εκτάσεις βρίσκονται μόνο στο Μαρούσι. Όλες «φιλέτα». Κι όλες αναξιοποίητες. Κάποιες γίνονται σιγά-σιγά σκουπιδότοποι…» σημείωσε. Και στον αντίποδα μίας άλλης Ελλάδας, προσέθεσε: «μια που βρισκόμαστε στο Μαρούσι θα ήθελα να πω και κάτι θετικό, κάτι που μας γεμίζει υπερηφάνεια. Το θρυλικό, πρώτο Ολυμπιακό Κύπελλο του Σπύρου Λούη βρίσκεται σήμερα έπειτα από δεκαετίες σε ελληνικά χέρια. Κι αυτό δείχνει μία άλλη Ελλάδα. Την Ελλάδα των ευεργετών που υπάρχουν και σήμερα. Την Ελλάδα της υπερηφάνειας και του φιλότιμου».


Ο κ. Σαμαράς, ολοκλήρωσε την προεκλογική του ομιλία καλώντας τους πολίτες να του δώσουν τη δύναμη να ενώσει τον ελληνικό λαό «ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να στήσουμε ξανά την Ελλάδα, όρθια και υπερήφανη όπως είναι χρέος μας και όπως της αξίζει».

Μετάβαση στο περιεχόμενο