Προγραμματική σύμβαση Δήμου Αμαρουσίου και ΟΣΚ για την ανακατασκευή των προαυλίων χώρων σχολείων της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

|download file .jpg 187KB|

Προγραμματική σύμβαση υπεγράφη σήμερα 3 Μαρτίου 2009 μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Οργανισμού Σχολικών Κτηρίων για την ανακατασκευή των προαυλίων χώρων σχολείων στην πόλη του Αμαρουσίου.


Από πλευράς Δήμου τη σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.
Το έργο ανακατασκευής των προαυλίων χώρων είναι προϋπολογισμού 480 χιλιάδων Ευρώ, πρόκειται να δημοπρατηθεί τις επόμενες εβδομάδες και περιλαμβάνει εργασίες για τις παρακάτω έξι σχολικές μονάδες:


3ο και 11ο Δημοτικό Σχολείο / 16ο Δημοτικό Σχολείο / 8ο Δημοτικό Σχολείο / 9ο Δημοτικό Σχολείο και 1ο Νηπιαγωγείο – Γυμνάσιο.   


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης αμέσως μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης δήλωσε:


« Προχωρήσαμε συντονισμένα στις απαραίτητες ενέργειες και σήμερα έγινε το πρώτο βήμα για την ανακατασκευή των προαυλίων χώρων έξι σχολικών μονάδων της πόλης μας, γιατί  αφ’ ενός μας ενδιαφέρει η δημιουργία ενός ασφαλούς σχολικού περιβάλλοντος και αφ’ έτέρου η αισθητική αναβάθμιση του χώρου, όπου τα παιδιά μας περνούν αρκετές ώρες της ημέρας.
Διαρκής μας στόχος είναι να αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που μας δίνετε σε εθνικό ή ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε να προσφέρουμε στη νέα γενιά όλα τα μέσα για μάθηση και δημιουργία.»


 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο