Πρεμιέρα την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 για το Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος»

Print Friendly, PDF & Email
 


Έτοιμος να υποδεχθεί τους φίλους της 7ης Τέχνης είναι και φέτος ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» κάνοντας πρεμιέρα την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 στις 9 μ.μ. με τη δραματική ταινία «ʼν».


Στο γνώριμο φιλόξενο χώρο του κινηματογράφου επί τη οδού Αγ. Κωνσταντίνου (δίπλα στο Εμπορικό κέντρο Αίθριον), μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία για μία ακόμα σεζόν να περάσουν όμορφα καλοκαιρινά βράδια και να απολαύσουν ταινίες α’ προβολής, αλλά και παλαιότερες αγαπημένες, σταθμούς στην ιστορία της μεγάλης οθόνης.


Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου Αμαρουσίου προς τους πολίτες, το εισιτήριο διατηρείται για 7η συνεχή χρονιά στο ίδιο χαμηλό επίπεδο των 5 ευρώ, με στόχο ο Δημοτικός Κινηματογράφος να αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης για όλους.


Ειδική μέριμνα υπάρχει για τα ΑμεΑ, τους ανέργους, τους μαθητές, φοιτητές και τους στρατευμένους, για τους οποίους η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 3 ευρώ.


Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας κινηματογραφικής σεζόν για το Δημοτικό Κινηματογράφο, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εύχεται σε όλους όμορφο θερινό κινηματογραφικό ταξίδι σε ένα από τα λίγα εναπομείναντα φυσικού κάλλους θερινά σινεμά της πρωτεύουσας.  

Μετάβαση στο περιεχόμενο