Πραγματοποιείται η υπόσχεση του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη για τη δημιουργία ΠΡΟΤΥΠΗΣ παιδικής χαράς στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα.

Print Friendly, PDF & Email


Η αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, αναπληρώτρια Δήμάρχου κα Ρένα Χαλιώτη και ο Πρόεδρος της Πολιτικής Προστασίας και υπεύθυνος παιδικών χαρών του Δήμου Αμαρουσίου κ. Στέφανος Τσιπουράκης παρακολουθούν μαζί με γονείς και φίλους του Σικιαριδείου Ιδρύματος την παράσταση ‘ Αντιγόνη ‘ του Σοφοκλή από την Θεατρική Ομάδα του Ιδρύματος.
|download file .jpg 98KB|


Η Θεατρική Ομάδα του Σικιαριδείου Ιδρύματος στην παράσταση  «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Ιδρύματος.
|donwload file .jpg 78KB|


Το μήνυμα συμπαράστασης του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη και το αμέριστο ενδιαφέρον του για τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος  μετέφερε η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, αναπληρώτρια Δημάρχου κα Ρένα Χαλιώτη, στην παρουσίαση από τη Θεατρική Ομάδα του Ιδρύματος της τραγωδίας του Σοφοκλή «Αντιγόνη», στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων. 

Ο Πρόεδρος της Πολιτικής Προστασίας και υπεύθυνος των παιδικών χαρών του Δήμου Αμαρουσίου κ. Στέφανος Τσιπουράκης ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών θα δημιουργηθεί στο χώρο του Ιδρύματος Πρότυπη παιδική χαρά, συμβατή με τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών και σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.

Ανακοίνωσε επίσης ότι η παιδική χαρά θα γίνει με προσωπική χορηγία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, γεγονός που είχε συζητήσει πρόσφατα με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Μανώλη Σιγουράκο, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του. 

Έτσι το Σεπτέμβριο με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, αυτά τα παιδιά με τις ιδιαίτερες ανάγκες και ικανότητες θα βρεθούν σε ένα φιλόξενο, όμορφο και ασφαλή χώρο που θα συμβάλει στη βελτίωση της παραμονής τους στο ίδρυμα.              

Μετά το πέρας της εκδήλωσης πλήθος γονέων και λοιπών παρευρισκομένων συνεχάρησαν και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμαρχο και το Δήμο Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι πολιτικών και φορέων, καθώς και γονείς και φίλοι του Ιδρύματος.

           


Μετάβαση στο περιεχόμενο