Πολλά μπράβο στην ομάδα μπάσκετ του Γ. Σ. Αμαρουσίου από τον Δήμαρχο κ. Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με την ομάδα μπάσκετ με καρότσι ‘ΑΣΚΑ Μαρούσι’, οι παίκτες της οποίας έδωσαν αγώνα επίδειξης στο ημίχρονο του παιχνιδιού Μαρούσι-Μακάμπι.
|download file .jpg 153 KB|


Ο κ. Πατούλης στα αποδυτήρια του Αμαρουσίου, πανηγυρίζει κι αυτός με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία τη μεγάλη νίκη της ομάδας της πόλης μας επί της Μακάμπι.
|download file .jpg 118 KB|
 


 


Στο γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ομάδας του Αμαρουσίου με την ισραηλινή Μακάμπι. Η νίκη της ομάδας της πόλης μας επί της Μακάμπι με 83-75 έδωσε την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, γεγονός που πανηγυρίστηκε δεόντως.
Ο κ. Πατούλης μετά το τέλος του παιχνιδιού πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Αμαρουσίου, ενώ δήλωσε: «Η ομάδα έδειξε πολλά περισσότερα απ’ ό,τι περιμέναμε όλοι μας, σε μια δύσκολη χρονιά. Αξίζουν πολλά μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όλους, τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση. Είμαστε όλοι οι μαρουσιώτες εδώ, σήμερα ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών και αυτό θα κάνουμε και στη συνέχεια. Ο δρόμος της ομάδας δεν σταματάει εδώ, θα έρθουν κι άλλες μεγαλύτερες χαρές».
Στο ημίχρονο του παιχνιδιού ο Δήμαρχος Αμαρουσίου βράβευσε την ομάδα του Αμαρουσίου «ΑΣΚΑ» που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα μπάσκετ με καρότσι.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο