Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013 στο Αμαλίειο

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπα από προηγούμενες εκδηλώσεις του φετινού Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αμαρουσίου.


 


Συνεχίζονται οι βραδιές πολιτισμού και το Σεπτέμβριο στο Μαρούσι με θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις για όλους


Συνεχίζοντας την επιτυχημένη διαδρομή του, το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013 φιλοξενεί και το μήνα Σεπτέμβριο βραδιές τέχνης και πολιτισμού στο Αμαλίειο. Πολιτιστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες με σημαντικούς εκπροσώπους του θεάματος σε τιμές προσιτές αλλά και με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, ανεβαίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Η πρόσβαση στον πολιτισμό είναι δικαίωμα όλων για αυτό και βάσει κοινωνικών κριτηρίων δωρεάν εισιτήρια θα διατεθούν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και σε ειδικές κατηγορίες συμπολιτών μας.


Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνεται με μηδενικό κόστος για τους δημότες και κατοίκους της πόλης αποκλειστικά χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος. Παράλληλα, μέσα από τις ειδικές τιμές των εισιτηρίων και την πρόνοια για τις ασθενέστερες οικονομικά κατηγορίες πληθυσμού είναι προσιτό σε όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας.


Η αυλαία του Φεστιβάλ το μήνα Σεπτέμβριο ανοίγει την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου με τη θεατρική παράσταση «Μήδεια» . Στη συνέχεια στη σκηνή του Αμαλίειου θα ανέβουν οι παραστάσεις «Μίκης Θεοδωράκης: Ποιος τη ζωή μου» σε σκηνοθεσία Μιχάλη Αδάμ, «Περλιμπλιν και Μπελίσα» με τους Στέλιο Μάινα, Δήμητρα Ματσούκα, και Ελένη Καστάση, «Πλούτος» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Διονύση Σαββόπουλου, με τον ίδιο και τους Μάκη Παπαδημητρίου, Νίκο Κουρή, Χρήστο Λούλη, Αμαλία Μουτούση, «ʼντρες έτοιμοι για όλα» με τους Κώστα Κόκλα, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Κώστα Ευριπιώτη, Τόνυ Δημητρίου,«Ειρήνη» του Αριστοφάνη,σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη , με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο,Φάνη Μουρατίδη,Γιώργο Κωνσταντίνου,«The Cave» από την ομάδα «Ηχόδραμα», «Αγαμέμνων» σε σκηνοθεσία Νίκου Κοντούρη, με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη & Μηνά Χατζησάββα, «Όποιον παίρνει ο Χάρης» με τον Χάρρυ Κλυνν σε μια σατυρική μουσική παράσταση.


Το μουσικό πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου πλαισιώνουν ο Μάριος Φραγκούλης, ο Πάνος Μουζουράκης, η Βασιλική Καρακώστα μαζί με τους «Δαίμονες των εγχόρδων».


Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 με ένα αποχαιρετιστήριο party συγκροτημάτων και events.


Προπώληση εισιτηρίων παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ – Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card.


Διάθεση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δωρεάν εισιτηρίων βάσει κοινωνικών κριτηρίων σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321 και στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.


Χορηγοί επικοινωνίας: Realnews, City Press, Free Sunday, Αθηνόραμα, Athens Voice, Real 97,8 fm, Galaxy 92 fm, Diesi 101,3 fm, Target Radio, Readyo.gr, Nova Life, Nova Cinema, Local TV, Media Soup, Music Corner, OnlyTheater.gr, Tennisit.gr.


Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρία Sui Generis.


Πρόγραμμα Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013
(Αμαλίειο, Λεωφ. Κηφισίας 219)


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Κυριακή 1
– «Μήδεια» – Θεατρική παράσταση
Δευτέρα 2 – «Μίκης Θεοδωράκης . Ποιος την ζωή μου» – Μουσική παράσταση
Πέμπτη 5 – «Περλιπλίν & Μπελίσα» – Θεατρική παράσταση (Στέλιος Μάινας, Δήμητρα Ματσούκα, Ελένη Καστάνη)
Σάββατο 7 – «Πλούτος» – Θεατρική παράσταση
Πέμπτη 12 – «ʼντρες έτοιμοι για όλα» – Θεατρική παράσταση
Σάββατο 14- «Ειρήνη» του Αριστοφάνη – Θεατρική παράσταση
Κυριακή 15 – The Cave  – Θεατρική παράσταση – ελεύθερη είσοδος
Δευτέρα 16 – Μάριος Φραγκούλης – Συναυλία
Τετάρτη 18 – Βασιλική Καρακώστα – Συναυλία
Πέμπτη 19 – «Αγαμέμνονας» – Θεατρική παράσταση
Σάββατο 21 – Πάνος Μουζουράκης – Συναυλία
Τετάρτη 25 – «Όποιον πάρει ο Χάρης» – Χάρρυ Κλυνν (ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ)
Κυριακή 29 – Πάρτι – Συναυλία


Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο