Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο φεστιβάλ All About Cats που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν τα φιλοζωικά μας αισθήματα.

Στον Δήμο Αμαρουσίου υπάρχει πρόγραμμα αδέσποτων ζώων από το 2007 που υλοποιείται με επιτυχία, συνεισφέροντας στην γενικότερη αντιμετώπιση του προγράμματος και στους όμορους δήμους, πάντα μέσα στα πλαίσια που ορίζει η νομοθεσία και ακόμα περισσότερο με την ευαισθησία που αρμόζει στο θέμα.

 

 

Αγαπάμε να ζούμε με τις γάτες μας. Αυτό ήταν το σύνθημα του διαδραστικού φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε στο Helexpo Maroussi υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και που ήταν αφιερωμένο στην αγάπη μας για τις γάτες, σε ένα φεστιβάλ, που είχε σχεδιαστεί με μοναδικό γνώμονα να φέρει τους πάντες κάτω από την ίδια στέγη:

Γάτες και κηδεμόνες. 

Η γάτα μας δείχνει καθημερινά πόσο μας αγαπάει με μικρές ή μεγάλες επιδείξεις τρυφερότητας. Ένας ελάχιστος τρόπος για να ανταποδώσουμε την τρυφερότητα της αυτή είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα της. Η φροντίδα ενός γατιού μπορεί να είναι συναρπαστική, αλλά αποτελεί μια εξόχως σημαντική πρόκληση που απαιτεί γνώσεις. Ο κηδεμόνας της θα πρέπει να μεριμνήσει για την υγεία της, την κοινωνικοποίηση και την εκπαίδευσή της. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας το φεστιβάλ συνεχάρη του διοργανωτές και ιδιαίτερα τον κ. Γουλιέλμο που είχε την επιμέλεια και τόνισε ότι η εν λόγω εκδήλωση προάγει τα φιλοζωικά αισθήματα και βελτιώνει τις συνθήκες ζωής των τετράποδων φίλων μας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι δίπλα σε κάθε τέτοια πρωτοβουλία που συνδυάζει την γνώση με τους προβληματισμούς της οικογένειας για αυτού του είδους την συμβίωση. 

Παράλληλα ενδιαφερόμαστε για τα αδέσποτα καθώς στον Δήμο μας υπάρχει πρόγραμμα αδέσποτων ζώων από το 2007 που υλοποιείται με επιτυχία, συνεισφέροντας στην γενικότερη αντιμετώπιση του προγράμματος και στους όμορους δήμους, πάντα μέσα στα πλαίσια που ορίζει η νομοθεσία και ακόμα περισσότερο με την ευαισθησία που αρμόζει στο θέμα, κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Όσοι παρευρέθηκαν στο φστιβάλ είχαν την ευκαιρία να συλλέξουν πληροφορίες, να δουν νέα προϊόντα διατροφής και να συζητήσουν με ειδικούς για τις εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες της γάτας, να ανακαλύψουν υπηρεσίες, οι οποίες μπορεί να την κάνουν χαρούμενη, να δοκιμάσουν προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για αυτές, ενώ συμμετείχαν σε «Cativities», δραστηριότητες με επίκεντρο τη συμβίωση με τις γάτες

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος κ. Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Καρλάυτης. 

 

Σχετικά αρχείαΠλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο φεστιβάλ All About Cats που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου_1


Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο φεστιβάλ All About Cats που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο