Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΣΠΑΠ για την ενίσχυση του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Print Friendly, PDF & Email


 
Ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης  Στ. Τσιπουράκης, και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης  Επαμ. Κατσιγιάννης, με τον Πρόεδρο του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κ. Γιαννόπουλο και το μέλος τους ΣΠΑΠ Ν. Πατέλη.
|download file .jpg 89 KB|


Στιγμιότυπο από την καλλιτεχνική εκδήλωση που διοργάνωσαν ο σύλλογος Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα» και ο σύλλογος Κυκλαδιτών & Φίλων Νέας Πεντέλης «Τα Κυκλαδονήσια», με την υποστήριξη του ΣΠΑΠ για την ενίσχυση του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
|download file .jpg 82 KB|


Την εκδήλωση διοργάνωσαν με την υποστήριξη του Συνδέσμου, ο σύλλογος Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα» και ο σύλλογος Κυκλαδιτών & Φίλων Νέας Πεντέλης «Τα Κυκλαδονήσια».
 
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η καλλιτεχνική εκδήλωση που διοργάνωσαν με την υποστήριξη του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), ο σύλλογος Κρητών και Φίλων Νέας Πεντέλης «Η Αρετούσα» και ο σύλλογος Κυκλαδιτών & Φίλων Νέας Πεντέλης «Τα Κυκλαδονήσια». 


Στην εκδήλωση αθρόα ήταν η προσέλευση των πολιτών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συμμετοχή στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση που είχε στόχο την ενίσχυση του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».               


Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του ΣΠΑΠ  κ. Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησαν ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης κ. Στέφανος Τσιπουράκης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης. Μεταφέροντας το μήνυμα του κ. Δήμαρχου υπογράμμισαν ότι «σήμερα όσο ποτέ άλλοτε κοινωνικά και οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη την υποστήριξη και τη συμπαράστασή μας. Σ’ αυτό θα πρέπει να συμβάλλουμε όλοι οι φορείς, ενώ πολύτιμη είναι η ευαισθητοποίηση και συμμετοχή των συμπολιτών μας. Ο ΣΠΑΠ είναι αρωγός και συμμετέχει σε κάθε πρωτοβουλία που έχει στόχο την κοινωνική μέριμνα και αλληλεγγύη, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αφορά στο πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας μας, που είναι τα παιδιά, όπως η σημερινή εκδήλωση.


Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο υπεύθυνος του Γραφείου Περιβάλλοντος κ. Παντελής Τσιτσιμπάσης και πολλά μέλη του ΣΠΑΠ.                    
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση απόλαυσαν μια βραδιά με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και παραδοσιακούς χορούς από την Κρήτη και τις Κυκλάδες.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο