Πλήθος καταναλωτών ανταποκρίθηκε στην 13η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Γ. Πατούλη, για τη συνέχιση των δράσεων

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη προσέλευση καταναλωτών πραγματοποιήθηκε η 13η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων που πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας στην πράξη τους συμπολίτες μας. Στη 13η διοργάνωση σε συνέχεια των δράσεων που ξεκίνησαν το 2012 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, συμμετείχαν περισσότεροι από 45 εγχώριοι παραγωγοί που διέθεσαν τουλάχιστον 120 διαφορετικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα.

Παρά το κρύο, στο σημείο διάθεσης των προϊόντων προσήλθαν χιλιάδες καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιφέρεια της Αττικής όπου είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν προϊόντα της αρεσκείας τους.

Κατά την επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, δεκάδες καταναλωτές του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τις ευχαριστίες τους για τη συνέχιση των δράσεων αγροτικών προϊόντων στον Δήμο Αμαρουσίου όπου έχουν την ευκαιρία σε χαμηλές τιμές να προμηθευτούν εκλεκτά προϊόντα. Συνεχάρησαν τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, που πρωτοστατεί σε πρωτοβουλίες όπως αυτή.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν στον Δήμαρχο και από μέρους των παραγωγών οι οποίοι του εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την επαναφορά των δράσεων πετυχαίνοντας την άρση της απαγόρευσης που προέβλεπε νομοσχέδιο σχετικά με τη λειτουργία των υπαίθριων αγορών. Ευχαριστίες απηύθυναν, επίσης, στον Π. Τσιτσιμπάση, υπεύθυνο για την υλοποίηση των δράσεων, για την άψογη οργάνωση και τάξη.

Όλοι ανεξαιρέτως οι παραγωγοί έχουν επιλεγεί βάσει των χημικών ελέγχων και πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους με κριτήριο την άριστη ποιότητα σε συσχετισμό με την καλύτερη δυνατή τιμή που εξασφαλίζει η απουσία μεσάζοντα.

Η ενέργεια που πλέον έχει γίνει θεσμός και αποτελεί στήριγμα για πολλές οικογένειες.

Η Διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές για την υποστήριξή τους όπως και όλους όσοι συνέβαλαν εθελοντικά στην υλοποίηση της προσπάθειας, αλλά και τους παραγωγούς για την τριπλή προσφορά τους σε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, στους εθελοντές της δράσης και για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας.

Παρόντες στη δράση ήταν, επίσης, η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα, και ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού γνωστοποιείται ότι η επόμενη προγραμματισμένη 14η Εορταστική Δράση Διάθεσης Εγχώριων Αγροτικών Προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου θα υλοποιηθεί την Κυριακή των Βαΐων 5 Απριλίου 2015.

Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε παραγωγούς και καταναλωτές. (1)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε παραγωγούς και καταναλωτές (2)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε παραγωγούς και καταναλωτές (3)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε παραγωγούς και καταναλωτές. (4)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε παραγωγούς και καταναλωτές. (5)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε παραγωγούς και καταναλωτές (6)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε παραγωγούς και καταναλωτές (7)


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε παραγωγούς και καταναλωτές (8)


Πλήθος καταναλωτών προσήλθε στην 13η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου. (1)


Πλήθος καταναλωτών προσήλθε στην 13η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου. (2)


Πλήθος καταναλωτών προσήλθε στην 13η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου. (3)


Πλήθος καταναλωτών προσήλθε στην 13η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου. (4)


Πλήθος καταναλωτών προσήλθε στην 13η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου. (5)


Πλήθος καταναλωτών προσήλθε στην 13η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου. (6)


Πλήθος καταναλωτών προσήλθε στην 13η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου. (7)


Πλήθος καταναλωτών προσήλθε στην 13η δράση αγροτικών προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου. (8)

Μετάβαση στο περιεχόμενο