Πιστοποίηση της ποιότητας των τροφείων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς προανήγγειλε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Print Friendly, PDF & Email

|download.jpg file 184KB|


Να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στους πολίτες και στα παιδιά ζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης από τα στελέχη και το προσωπικό των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο κ. Δήμαρχος αναφέρθηκε στα όσα μέχρι σήμερα έχει πετύχει με επίπονη προσπάθεια η Δημοτική Αρχή, όπως είναι η λειτουργία των τεσσάρων νέων Βρεφονηπιακών Σταθμών, η εργασιακή εξασφάλιση του προσωπικού, καθώς και  η αναβάθμιση της ποιότητας στην εργασία.

Ο κ. Πατούλης προανήγγειλε μία σημαντική εξέλιξη όσον αφορά τα τροφεία στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «το Γραφείο Ποιότητας του Δήμου Αμαρουσίου επεξεργάζεται και σύντομα θα υπάρχει η δυνατότητα πιστοποίησης της ποιότητας των τροφείων. Θα είμαστε ίσως ο μοναδικός Δήμος σε όλη την Ελλάδα που τα τροφεία θα πιστοποιούνται για την ασφάλεια τους.»

Σημείωσε επίσης ότι προγραμματίζεται η κατασκευή και λειτουργία τριών ακόμη νέων Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών για τους οποίους έχουν ήδη γίνει οι ενέργειες για τη χρηματοδότηση τους.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συμπαράσταση του στο έργο των Βρεφονηπιακών Σταθμών και για την προσπάθεια του, ώστε να παρέχονται υπηρεσίες ποιότητας στα παιδιά της πόλης μας.
Ευχαρίστησε επίσης το προσωπικό και του ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά.

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο