Παρών ο Δήμος Αμαρουσίου για 5η συνεχή χρονιά στην «Ώρα της Γης»

Print Friendly, PDF & Email
 


Το Σάββατο 23 Μαρτίου, στις 08:30 μ.μ. σβήνουμε όλοι τα φώτα για μια ώρα, στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικότητας για την προστασία του περιβάλλοντος και μια καλύτερη ζωή  


Ο Δήμος Αμαρουσίου έχοντας ως βασική προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος, δίνει για 5η συνεχή χρονιά  το παρών στην «Ώρα της Γης», που αποτελεί μία σημαντική παγκόσμια περιβαλλοντική κινητοποίηση για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και σηματοδοτεί την ανάληψη άμεσης δράσης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο για την προστασία του πλανήτη μας.


Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013,στις 08:30 μ.μ. το Μαρούσι θα πρωταγωνιστήσει και εφέτος στην «Ώρα της Γης» σβήνοντας τα φώτα για μια ώρα. Ο Δήμος Αμαρουσίου θα σβήσει τα φώτα στο Δημαρχιακό Μέγαρο και στα άλλα δημοτικά κτήρια, στέλνοντας μήνυμα ευαισθητοποίησης και συμμετοχής στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος και μια καλύτερη ζωή.                   


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Ανάπλαση και Προστασία του Περιβάλλοντος (ΣΠΑΠ) κος Γιώργος Πατούλης καλεί όλους τους συμπολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην «Ώρα της Γης», ενώνοντας τις δυνάμεις τους με εκατομμύρια άλλους πολίτες του κόσμου και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αποφασιστικότητας στη διεθνή εκστρατεία για την προστασία του πλανήτη μας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο