Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης στις αρχαιρεσίες του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στη γενική συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Ερασιτέχνης», παρουσία του Αντιδημάρχου και μέλος του Δ.Σ. Σπ. Σταθούλη και του Προέδρου  Κων/νου Κουτσούκου.Ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου Κ. Κουτσούκος στον απολογισμό της τριετούς θητείας του Δ.Σ. αναπτύσσει το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου. Δίπλα του ο Δημοτικός Σύμβουλος Ευαγγ. Κάββαλος  και ο Αντιδήμαρχος Σπ. Σταθούλης.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους Αντιδημάρχους Ν. Πέππα,  Ν. Αλεπού και λοιπά μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου συμμετέχουν στη γενική συνέλευση του συλλόγου.


 


Σε τακτική γενική συνέλευση συνήλθε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αμαρουσίου «Ερασιτέχνης» παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη για τον τριετή απολογισμό του απέρχομενου Διοικητικού Συμβουλίου και τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.


Από το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών επανεξελέγησαν ο πρώην Πρόεδρος του Γ.Σ.Α. κος Κωνσταντίνος Κουτσούκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης και Νικόλαος Πέππας και άλλα παλαιά και νέα μέλη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην στήριξη και συμπαράσταση που παρέχει τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου στο σημαντικό έργο του Γυμναστικού Συλλόγου, καθώς και στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί για την ανάπλαση των ήδη υπαρχόντων αθλητικών χώρων, αλλά και τη δημιουργία νέων, ώστε οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης να έχουν στη διάθεσή τους αναβαθμισμένους χώρους προπόνησης και άθλησης.
Ειδική αναφορά έκανε επίσης και στη σειρά ενεργειών που έχει πραγματοποιήσει ο Δήμος Αμαρουσίου για την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο οικόπεδο Μουδούρου στον ʼγιο Θωμά, αλλά και στην αξιοποίηση του υπόγειου χώρου στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά, ώστε να δοθεί προς χρήση στους συλλόγους της πόλης.                                      
Κλείνοντας το χαιρετισμό του ο κος Πατούλης ευχήθηκε στα μέλη του νέου Δ.Σ. καλή δύναμη στο έργο τους και κάθε επιτυχία τη νέα αθλητική περίοδο.        


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο