Παρουσία της Διαχειριστικής Αρχής του ΤΕΒΑ, η διανομή της επισιτιστικής βοήθειας από το Δήμο Αμαρουσίου, ως επικεφαλής εταίρος της σύμπραξης ΠΕ Βόρειου Τομέα

Print Friendly, PDF & Email

Την πρώτη για τη νέα χρονιά επισιτιστική βοήθεια αποτελούμενη από είδη βασικής διατροφής, διαχειρίστηκε και διένειμε με επιτυχία ο Δήμος Αμαρουσίου στους 6 Δήμους της Σύμπραξης ΠΕ Βόρειου Τομέα ως επικεφαλής εταίρος, στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους (ΤΕΒΑ) 2014-2020».

Στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής του ΤΕΒΑ, παρακολούθησαν και διαπίστωσαν από κοντά την άριστη οργάνωση και αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας για την επιτυχή ολοκλήρωση της διανομής. 

Συνολικά διανεμήθηκαν στους 6 Δήμους της Σύμπραξης 4885 τμχ αλεύρι, 864 τμχ. γάλα, 6992 τμχ. ζυμαρικά, 3752 τμχ. φακές, 3752 τμχ. φασόλια. 

Ειδικότερα, στο Δήμο Αμαρουσίου δικαιούχοι του προγράμματος ήταν 323 οικογένειες, οι οποίες έλαβαν αντίστοιχες ποσότητες ανάλογα με τα μέλη της κάθε οικογένειας. Συνολικά στο Δήμο Αμαρουσίου διανεμήθηκαν οι παρακάτω ποσότητες:
1400 τμχ. αλεύρι, 284 τμχ. γάλα,2179τμχ. ζυμαρικά, 1157 τμχ. φακές και 1157 τμχ. φασόλια.

Στου υπόλοιπους Δήμους της Σύμπραξης ωφελούμενες ήταν αντίστοιχα: Στο Δήμο Μεταμόρφωσης 287 οικογένειες, στο Δήμο Πεντέλης 181 οικογένειες, στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης 157 οικογένειες, στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού 93 οικογένειες και στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού 25 οικογένειες.

Οι διανομές των προϊόντων πραγματοποιήθηκαν υπό την εποπτεία του Προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου ( ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κου Πέτρου Κόνιαρη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τους εργαζόμενους στην Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου για την αποτελεσματική διαχείριση και διανομή της επισιτιστικής βοήθειας και τονίζει τον καθοριστικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην στήριξη των τοπικών κοινωνιών και στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

 

Σχετικά αρχείαΠαρουσία της Διαχειριστικής Αρχής του ΤΕΒΑ, η διανομή της επισιτιστικής βοήθειας από το Δήμο Αμαρουσίου, ως επικεφαλής εταίρος της σύμπραξης ΠΕ Βόρειου Τομέα_1


Παρουσία της Διαχειριστικής Αρχής του ΤΕΒΑ, η διανομή της επισιτιστικής βοήθειας από το Δήμο Αμαρουσίου, ως επικεφαλής εταίρος της σύμπραξης ΠΕ Βόρειου Τομέα_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο