Παρουσία πολυπληθούς κοινού πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των έργων φωτογραφίας των μαθητών του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Υποστηρίζουμε κάθε μαθητική δραστηριότητα που προάγει την πνευματική και πολιτιστική καλλιέργεια των νέων μας

 

 

Με θεματολογία εμπνευσμένη από τα τοπία, την πόλη του Αμαρουσίου, τα γκράφιτι και τις εποχές, οι μαθητές/ τριες του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου παρουσίασαν τις καλύτερες φωτογραφίες που επεξεργάστηκαν το τρέχον σχολικό έτος, στην έκθεση φωτογραφίας έργων που πραγματοποιήθηκε με την αρωγή του Δήμου Αμαρουσίου, στο Δημαρχείο, το διήμερο 28 και 29 Απριλίου 2018.           

 

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη συνεχάρη τα παιδιά για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο και για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους που όπως ανέφερε όλοι σήμερα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε. Επίσης συνεχάρη την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Αφροδίτη Κυριαζοπούλου και τα μέλη του Δ.Σ. για την πρωτοβουλία της δράσης, υπογραμμίζοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής σε κάθε μαθητική δραστηριότητα που προάγει την πνευματική και πολιτιστική καλλιέργεια των νέων μας.

 

Ακολούθως απονεμήθηκαν τα βραβεία ( ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Nikon) στους πρώτους νικητές του διαγωνισμού, που έκρινε επιτροπή τριών επαγγελματιών φωτογράφων.

Το 1ο βραβείο κατέκτησε η Κάτια Αθανασίου (μαθήτρια Β1 τάξης), ενώ στη 2η θέση ισοβάθμησαν η μαθήτρια Ρένια Αρκά (μαθήτρια Α1 τάξης) και ο Κωνσταντίνος Λωρίδας (μαθητής Α2 τάξης).

Επίσης, στη μαθήτρια Κάτια Αθανασίου απονεμήθηκε το βραβείο κοινού, με δώρο ένα πολυμηχάνημα – εκτυπωτή Canon. Το βραβείο κοινού βασίστηκε στις ψήφους που κατέθεσαν οι επισκέπτες της έκθεσης το διήμερο.     

 

Από τα 32 παιδιά που συμμετείχαν με τα έργα τους στην έκθεση, οι δύο συμμετοχές ήταν ευγενής συμμετοχή μαθητριών από το 5ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης Κων/νος Βλάχος και Πέτρος Κούκουζας, η Γυμνασιάρχης του 6ου Γυμνασίου κα Γεωργία Μπερτσεκά και οι καθηγητές του σχολείου.    

 

Σχετικά αρχείαΠαρουσία πολυπληθούς κοινού πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των έργων φωτογραφίας των μαθητών του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου (1)


Παρουσία πολυπληθούς κοινού πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των έργων φωτογραφίας των μαθητών του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο