Παρουσία πλήθους πολιτών και εκπροσώπων του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο παραδοσιακό πανηγύρι του Κλήδονα από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και τον Σύλλογο «Δωδώνη»

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο παραδοσιακό πανηγύρι του Αη Γιάννη του Κλήδονα, που διοργάνωσαν το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Δωδώνη» για να τιμήσουν μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της ελληνικής παράδοσης.

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Συλλόγου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης παραβρέθηκαν στην εορταστική εκδήλωση απολαμβάνοντας πλούσια εδέσματα, ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς από τις χορευτικές ομάδες των τμημάτων παραδοσιακών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, με δασκάλα την κα Έφη Ρογκάκου. 

Το παρών στην εκδήλωση εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Ρώτας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Αικατερίνη Ιωάννου, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Σμυρνής, Ρένα Χαλιώτη, Πέτρος Κούκουζας,Τάσος Σπυρόπουλος.

Τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, μετέφερε ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Ρώτας, ο οποίος συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Ηλία Ζορμπαλά και τα μέλη του Δ.Σ. για την όμορφη πολιτιστική βραδιά. «Τέτοιες εκδηλώσεις κρατούν ζωντανά τα έθιμα του τόπου μας και τα μεταλαμπαδεύουν στις επόμενες γενιές, γι’ αυτό, σας συγχαίρουμε και σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας στον πολιτισμό και στην πολιτιστική μας κληρονομιά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ρώτας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ηλίας Ζορμπαλάς ευχαρίστησε από καρδιάς το Δήμαρχο Αμαρουσίου, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαο Πέππα και όλους τους συνεργάτες και υποστηρικτές  της εκδήλωσης για την άριστη συνεργασία και τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Στο μουσικό μέρος της εκδήλωσης στο τραγούδι ήταν η Ιωάννα Κόρδα, στο μπουζούκι ο Στέφανος Βρυνιώτης και στα πλήκτρα ο Μάριος Πανταζής.      

Την εκδήλωση διάνθισε η αναπαράσταση του δρώμενου του Αη Γιάννη του Κλήδονα από τα παιδιά του χορευτικού τμήματος του 5ου Γυμνασίου.

 

Σχετικά αρχείαΠαρουσία πλήθους πολιτών και εκπροσώπων του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο παραδοσιακό πανηγύρι του Κλήδονα από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και τον Σύλλογο «Δωδώνη»_1


Παρουσία πλήθους πολιτών και εκπροσώπων του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο παραδοσιακό πανηγύρι του Κλήδονα από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και τον Σύλλογο «Δωδώνη»_2


Παρουσία πλήθους πολιτών και εκπροσώπων του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο παραδοσιακό πανηγύρι του Κλήδονα από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και τον Σύλλογο «Δωδώνη»_3


Παρουσία πλήθους πολιτών και εκπροσώπων του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο παραδοσιακό πανηγύρι του Κλήδονα από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και τον Σύλλογο «Δωδώνη»_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο