Παρουσία πλήθους παρευρισκομένων πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ένας Μικρός Μεγάλος Ολυμπιονίκης» και η βράβευση Ελλήνων Ολυμπιονικών από το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στον Ολυμπιονίκη Δ. Ταμπάκο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στην Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, βραβεύοντας τον Ολυμπιονίκη των Special Olympics Κωνσταντίνο Τριανταφύλλoυ.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του στην εκδήλωση.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την παρουσίαση του βιβλίου «Ένας Μικρός Μεγάλος Ολυμπιονίκης».


Το πάνελ των ομιλητών κατά την παρουσίαση του βιβλίου. 


Σε ζεστή ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους παρισταμένων, μικρών και μεγάλων, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ένας Μικρούλης Μεγάλος Ολυμπιονίκης» που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τίμησε για τις διακρίσεις τους και τις συγκινήσεις που μας έχουν χαρίσει με τις επιτυχίες τους, τους Ολυμπιονίκες Δημοσθένη Ταμπάκο και Σοφία Μπεκατώρου, και τον Ολυμπιονίκη των Special Olympics Κωνσταντίνο Τριανταφύλλoυ.


Προλογίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μίλησε για την ομορφιά του αθλητισμού και τα ιδεώδη του Ολυμπισμού, επαίνεσε τους Ολυμπιονίκες μας που μας κάνουν υπερήφανους με τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους, αλλά και τους Ολυμπιονίκες των Special Olympics που μας δίνουν μαθήματα ζωής με το σθένος και τη δύναμη ψυχής τους.


Για το βιβλίο που εκδόθηκε από το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και πραγματεύεται τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την Ολυμπιακή Εκεχειρία μίλησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Δημοσθένης Ταμπάκος, η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, η συγγραφέας – εκπαιδευτικός Μαριλένα Καββαδά, ο δημοσιογράφος – εκπαιδευτικός Γιώργος Α. Κιούσης, και η συγγραφέας του Σγουρή Γ. Γεωργιάδη.


Με την ευκαιρία της παρουσίας τους, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, απένειμε τιμητικές πλακέτες στους ομιλητές Ολυμπιονίκες, αλλά και στον, επίσης, παρόντα στην εκδήλωση Ολυμπιονίκη των Special Olympics Κωνσταντίνο Τριανταφύλλoυ.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, και Νικόλας Αλεπούς, οι Ολυμπιονίκες Αιμιλία Τσουλφά, Χρήστος Παπανικολάου, Ανδρέας Κοσματόπουλος, ο Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Κωνσταντίνος Φίλης, ο Πανεπιστημιακός Καθηγητής – Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και Σύμβουλος Διοίκησης & Λειτουργίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Διονύσης Γάγγας, η συγγραφέας – εκπαιδευτικός Μαριλένα Καββαδά, ο δημοσιογράφος – εκπαιδευτικός Γιώργος Κιούσης, η εικονογράφος Ιφιγένεια Καμπέρη.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο