Παρουσία εκατοντάδων εθελοντών και εργαζομένων του ΣΠΑΠ ολοκληρώθηκε το 3ο εθελοντικό πότισμα για μια πράσινη Πεντέλη

Print Friendly, PDF & Email


Με την συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών και εργαζομένων, παρουσία του Προέδρου του ΣΠΑΠ και Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γ. Πατούλη πραγματοποιήθηκε το 3ο Εθελοντικό Πότισμα του Πεντελικού Όρους. Η σημερινή δράση ολοκληρώνει τον κύκλο των φετινών θερινών δράσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων μηνών.


Στην τρίτη κατά σειρά εθελοντική δράση συμμετείχαν υδροφόρες από την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμο Πεντέλης. Από νωρίς το πρωί παρευρέθησαν στο σημείο συνάντησης ο αντιδήμαρχος Πεντέλης και μέλος του ΔΣ του ΣΠΑΠ κος Βορρέας, οι αντιδήμαρχοι Αμαρουσίου κ. Κόκκαλης και Αλεπούς και ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου κος Κατσιγιάννης.


Με την ευκαιρία της σημερινής δράσης ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ δήλωσε: «Τον χειμώνα δεντροφυτεύουμε, το καλοκαίρι πυροπροστατεύουμε και ποτίζουμε τα δεντρύλια για να γίνουν δέντρα. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται μέχρι να πρασινίσει η Πεντέλη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές, τους εργαζόμενους του ΣΠΑΠ και των Δήμων καθώς και της Περιφέρειας για την συνδρομή τους».


Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για την συμμετοχή του στη όλη προσπάθεια η Πεντέλη να γίνει πράσινη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο