Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ένας Μικρούλης Μεγάλος Ολυμπιονίκης» από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
 


Την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ένας Μικρούλης Μεγάλος Ολυμπιονίκης» θα πραγματοποιήσουν το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 στις 12 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα).


Το βιβλίο με περιεχόμενο τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την Ολυμπιακή Εκεχειρία θα παρουσιάσουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Δημοσθένης Ταμπάκος, η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, η συγγραφέας – εκπαιδευτικός Μαριλένα Καββαδά, ο δημοσιογράφος – εκπαιδευτικός Γιώργος Α. Κιούσης, και η συγγραφέας του Σγουρή Γ. Γεωργιάδη.


Στο πλαίσιο της παρουσίασης θα γίνει βράβευση του Παραολυμπιονίκη αθλητή Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου, για την επιτυχία του στο πανευρωπαϊκό τουρνούα bowling, όπου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό, το χρυσό μετάλλιο στα ζεύγη και το χρυσό στο ατομικό, διαγωνιζόμενος με αθλητές άλλων επτά χωρών.


Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο