Παρουσίαση του βιβλίου «Ρωσία: ήταν κάποτε η Σοβιετική Ένωση», από το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Από αριστερά, ο πρώην διευθυντής της Μαρασλείου Ακαδημίας κ. Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Συγγραφέων κ. Σ. Παρασκευόπουλος,  ο εκδότης κ. Ι. Σιδέρης, η συγγραφέας, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας, η αντιπρόεδρος κ. Σ. Λεβαντή, ο συγγραφέας κ. Κ. Καταγάς, ο Δημ. Σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κ. Αν. Σιδέρης, ο συγγραφέας κ. Ν. Κωστάρας, και ο ιστορικός κ. Δ. Μασούρης
|download file .jpg 145KB| 


 


Στο πλαίσιο της στήριξης του Δήμου Αμαρουσίου και του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού σε πολιτιστικά δρώμενα όπως οι παρουσιάσεις βιβλίων αξιόλογων συγγραφέων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, παρουσία πλήθους κόσμου, η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Ρωσία: ήταν κάποτε η Σοβιετική Ένωση», της κ. Πόπης Βραχιώτου-Λυμπεροπούλου.
Κατά την παρουσίαση, η οποία έγινε στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας συνεχάρη την κ. Λυμπεροπούλου για το βιβλίο της και τόνισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Δήμαρχος κ. Γ. Πατούλης και το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού θα στηρίζουν τις αξιόλογες προσπάθειες ανθρώπων της τέχνης και των γραμμάτων, που προσφέρουν πνευματική «τροφή» στο κοινό.
Στο βιβλίο η συγγραφέας περιγράφει τις εμπειρίες της από τις επισκέψεις της στην Ρωσία, όταν η χώρα αυτή ήταν ακόμη Σοβιετική Ένωση. Στην παρουσίαση του βιβλίου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Νικόλαος Πέππας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιστορικών Συγγραφέων κ. Στ. Παρασκευόπουλος, ο Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, πρώην Διευθυντής της Μαρασλείου Ακαδημίας, ο κ. Κωνσταντίνος Καταγάς συγγραφέας, ναύαρχος ε.α., ο κ. Σιδέρης Ι., εκδότης του βιβλίου, κ.α.


 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο