Παρουσίαση του βιβλίου «Ευτυχώς Άνεργος» του Πολύδωρου Στελλάτου από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Σάββατο 4 Απριλίου 2015, ώρα 6:00μ.μ. 

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ρένα Χαλιώτη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Πολύδωρου Στελλάτου «Ευτυχώς Άνεργος!»-Άλλαξε τα δεδομένα. Δημιούργησε νέες ευκαιρίες-, το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 και ώρα 6:00μ.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού (Βασ. Σοφίας 85, Μαρούσι).            

Το βιβλίο «Ευτυχώς Άνεργος!» έρχεται για ανατρέψει τον τρόπο με το οποίο αντιλαμβανόμαστε την αλλαγή στο σκηνικό εργασίας. Περιγράφει την οδυνηρή εμπειρία αυτή, αλλά παρουσιάζει και την επόμενη μέρα και προτείνει τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να κερδίσει κάποιος το χαμένο έδαφος.

Ο συγγραφέας μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, φιλοδοξεί να βοηθήσει τον αναγνώστη να αλλάξεις στάση, να αξιοποιήσει όλα τα ταλέντα του και να αφήσει πίσω τα αδιέξοδα. Με επισημάνσεις, ιδέες και προτάσεις θέλει να δείξει ότι υπάρχουν πολλοί δρόμοι ανάκαμψης και δημιουργίας αρκεί να σκεφτεί κανείς ψύχραιμα και ευρηματικά.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, ο κ. Δημήτρης Σιλιόγκας Αναλυτής Πληροφοριακών Συστημάτων, Πρόεδρος Εργαζομένων του Εθνικού Κτηματολογίου, η κα Σοφία Τρέκλη Δικηγόρος και ο κ. Πολύδωρος Στελλάτος Σύμβουλος, Εκπαιδευτικός και συγγραφέας του βιβλίου.   

 

Σχετικά αρχείαΠαρουσίαση του βιβλίου «Ευτυχώς Άνεργος» του Πολύδωρου Στελλάτου από το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο