Παρουσίαση της νέας κυκλοφοριακής μελέτης στους κατοίκους της περιοχής Νέο Μαρούσι, παρουσία του Δημάρχου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη συνάντηση ενημέρωσης με τους κατοίκους της περιοχής Νέο Μαρούσι για τη νέα κυκλοφοριακή μελέτη. Στο πάνελ ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γ. Ζήκος και ο καθηγητής του Παν/μίου Πατρών, Συγκοινωνιολόγος Ευάγγελος Ματσούκης.
|download file .jpg 92Kb|


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Στ. Τσιπουράκης, Επ. Κατσιγιάννης, Ευ. Κάβαλλος και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρ. Χαλιώτη παραβρέθηκαν στην ενημερωτική συνάντηση των κατοίκων της περιοχής Νέο Μαρούσι.
|download file .jpg 91Kb|


Ενημερωτική συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής Νέο Μαρούσι είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στη διάρκεια της οποίας έγινε η παρουσίαση της κυκλοφοριακής μελέτης από τον καθηγητή του Παν/μίου Πατρών, Συγκοινωνιολόγο Ευάγγελο Ματσούκη και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γ. Ζήκο.

Στην ενημέρωση των κατοίκων για τις σχεδιαζόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι  Στ. Τσιπουράκη,  Επ. Κατσιγιάννης, Ευ. Κάβαλλος και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρ. Χαλιώτη.

Η πρόταση του Δημάρχου κ. Γ. Πατούλη για μονοδρόμηση της οδού Κυπρίων Αγωνιστών έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους κατοίκους και ο μελετητής δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει στην αλλαγή της κυκλοφοριακής μελέτης, σύμφωνα με τις υποδείξεις του κ. Δημάρχου.

Η κυκλοφοριακή μελέτη στην περιοχή Νέο Μαρούσι εντάσσεται στο πλαίσιο των ρυθμίσεων που προωθεί η Δημοτική Αρχή για τη βελτίωση του κυκλοφοριακού στην πόλη για καλύτερη ποιότητα στη ζωή των πολιτών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο