Παρουσίαση της Δημοτικής πύλης ηλεκτρονικής ενημέρωσης www.maroussi.gr

Print Friendly, PDF & Email |download _.jpg file 2,3 MB |Ο Πρόεδρος της Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε. κ. Κων/νος Δούκας, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τεχνολογίας Ευάγγελος Κάββαλος.
|download _.jpg file 2,6 MB |


Γιώργος Πατούλης: «προσφέρουμε στους πολίτες αυτής της πόλης σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες, δημιουργούμε μια αδιάκοπη γέφυρα αμφίδρομης επικοινωνίας»


Έγινε σήμερα στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, σε ειδική ημερίδα, η παρουσίαση της νέας σύγχρονης Διαδικτυακής Πύλης του Δήμου Αμαρουσίου www.maroussi.gr.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στον χαιρετισμό του, τόνισε τη φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής που είναι να υπάρχει ένας σύγχρονος Δήμος, κοντά στον πολίτη:
«με την πύλη αυτή, ο Δήμος Αμαρουσίου, φιλοδοξεί να βρίσκεται συνεχώς κοντά στον πολίτη 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Αξιοποιώντας τη χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος για την Κοινωνία της Πληροφορίας δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο εργαλείο, με βάση τις διαπιστωμένες ανάγκες τόσο του Δήμου όσο και των συμπολιτών μας. Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες και δημιουργούμε μια αδιάκοπη γέφυρα αμφίδρομης επικοινωνίας. Μια αμφίδρομη επικοινωνία μέσα από την οποία ο πολίτης ενημερώνεται για ότι συμβαίνει στην πόλη του, όποια στιγμή το θελήσει, αλλά ταυτόχρονα γίνεται αρωγός και συνοδοιπόρος, γιατί του δίνουμε τη δυνατότητα να εκφράζει την άποψή του αλλά και τις διαφωνίες του, μέσα από ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και συζητήσεις».


Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Τεχνολογίας κ. Β. Κάββαλος, χαρακτήρισε την νέα διαδυκτιακή πύλη ως «εργαλείο στα χέρια του πολίτη, στον οποίο προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών και τον διευκολύνει από τις άσκοπες μετακινήσεις».


Μέσα από την νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου Αμαρουσίου θα παρουσιάζεται το έργο και οι υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος στους πολίτες. Σε πρώτη φάση θα παρέχονται 94 διαφορετικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες μέσω των οποίων θα εξυπηρετούνται πολίτες και επιχειρήσεις, ενώ θα παρέχεται πλήρης και έγκυρη ενημέρωση για τις δράσεις του Δήμου, των Νομικών Προσώπων και των Επιχειρήσεών του.
Με αυτό τον τρόπο ωφελούνται οι πολίτες, γιατί αποκτούν πλήρη εικόνα και ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην πόλη τους, αλλά και το δικαίωμα να παρεμβαίνουν, ενώ μέσα από μια σειρά από υπηρεσίες που διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά, μειώνονται σημαντικά οι μετακινήσεις τους και εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος.


Επισυνάπτεται ο χαιρετισμός του Δημάρχου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο