Παραδόθηκε το γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου στην πλατεία Γαρδέλη

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ.Δήμαρχος εγκαινιάζει το γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου μαζί με τα παιδιά που αμέσως μετά, έπαιξαν με τη ψυχή τους.
|download file .jpg 182KB|


Το γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου στην Πλατεία Γαρδέλη προσφέρει χαρά και διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους.
|download file .jpg 219KB|


ʼλλη μια παρέμβαση για την αναβάθμιση των υποδομών της πόλης, αποτελεί το νέο γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου της Πλατείας Γαρδέλη.
|download file .jpg 227KB|
 


 


Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των υποδομών της πόλης, ο Δήμος Αμαρουσίου παρέδωσε για χρήση ένα ακόμη έργο που δίνει περισσότερες επιλογές διασκέδασης & ψυχαγωγίας στις οικογένειες και τους μικρούς μας φίλους.

Πρόκειται για το νέο γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου της Πλατείας Γαρδέλη, το οποίο κατασκεύασαν εξ’ ολοκλήρου τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, αφού ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους του Δήμου που εργάστηκαν για την κατασκευή του γηπέδου, τόνισε: «Μετά τη νέα παιδική χαρά στην πλατεία ΗΣΑΠ που παραδώσαμε την περασμένη εβδομάδα, παραδίδουμε σήμερα ένα γήπεδο μίνι ποδοσφαίρου στην Πλατεία Γαρδέλη, για να μπορούν τα παιδιά μας να παίζουν με ασφάλεια και μακριά από κινδύνους. Θα συνεχίσουμε δίνουμε στα παιδιά μας τη δυνατότητα να βρίσκουν όμορφους τρόπους διασκέδασης, όπως είναι το ποδόσφαιρο, πάντα με γνώμονα την ασφάλειά τους».

Παρόντες στα εγκαίνια του γηπέδου ήταν ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου κ. Σ. Σταθούλης, οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Ελ. Λέκκα, Γ. Πουλόπουλος, Δ. Καμπούκος, Γ. Ζήκος, Θ. Βελλής.

 
 
   
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο