Παραδόθηκε η ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Αμαρουσίου στο Πρότυπο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στην Σάμο

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 268KB|
Ο Αντινομάρχης Σάμου κ. Στυλιανός Θάνου ( δεξιά ) με τον υπεύθυνο για τις ανθρωπιστικές αποστολές του Δήμου Αμαρουσίου κ. Νίκο Δούση Ρασσιά, και τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αμαρουσίου κ. Θανάση Βλαχοπιώτη, κατά τη διάρκεια παράδοσης της ανθρωπιστικής βοήθειας στο Πρότυπο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών.


Παραδόθηκε στους μετανάστες του Πρότυπου Κέντρου Υποδοχής στην Σάμο, η ανθρωπιστική βοήθεια που απέστειλε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας εντάσσεται στις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος, αναδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκες.

 Η παράδοση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη Σάμου κ. Εμμανουήλ Κάρλα και του Αντινομάρχη κ. Στυλιανού Θάνου, σήμερα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009. Περιελάμβανε ιματισμό, κλινοσκεπάσματα, κρεβάτια στρώματα, κ.α.   

Ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ο πρώτος επίσημος φορέας που στέλνει βοήθεια στο Πρότυπο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στην Σάμο και αυτό αποτελεί πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη.

Τη βοήθεια παρέδωσε στους μετανάστες ο Δημοτικός Σύμβουλος και υπεύθυνος για τις ανθρωπιστικές αποστολές του Δήμου Αμαρουσίου κ. Νίκος Δούσης Ρασσιάς, καθώς και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Αμαρουσίου κ. Θανάσης Βλαχοπιώτης.


           


Μετάβαση στο περιεχόμενο