Παραγωγική συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου Αμαρουσίου και του ΙΓΕ για τη συνέχιση της στέγασης των πρότυπων σχολείων και του ΕΠΑΛ Αναβρύτων και τις καλές συνθήκες φοίτησης των μαθητών

Print Friendly, PDF & Email

Τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών αναφορικά με τη στέγαση των σχολείων προτύπου γυμνασίου, προτύπου λυκείου και ΕΠΑΛ Αναβρύτων συμφώνησαν οι αρμόδιοι εκπρόσωποι των δύο φορέων σε πρόσφατη συνάντηση στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Κατόπιν, μίας παραγωγικής συζήτησης τέθηκαν ορθές βάσεις για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος, με αμοιβαίες διαβεβαιώσεις για δημιουργική συνεργασία.
Στη συνάντηση αποφασίστηκε, τόσο η Διοίκηση τους Δήμου, όσο και το Δ.Σ. του ΙΓΕ να συμπράξουν τα δέοντα, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, διασφαλίζοντας παράλληλα, αμφότεροι, την ασφάλεια και τις καλές συνθήκες φοίτησης των μαθητών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σε δηλώσεις του υπογράμμισε:
«Θα κάνουμε τα πάντα για τη διατήρηση των πρότυπων σχολείων και του ΕΠΑΛ στο φυσικό τους χώρο , καθώς και για την απρόσκοπτη λειτουργία τους, σε περιβάλλον ασφαλές και με άριστες συνθήκες φοίτησης για τους μαθητές μας, όπως μέχρι σήμερα έχομε διασφαλίσει. »

Μετάβαση στο περιεχόμενο