Παράνομη κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Νέα Λέσβο κατέβασε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


|download _.jpg file 129 KB|

Κεραία κινητής τηλεφωνίας γνωστής εταιρίας που είχε τοποθετηθεί παράνομα σε κτίσμα της οδού Σαπφούς στη Νέα Λέσβο Αμαρουσίου αποξηλώθηκε στις 11 Ιουνίου 2007, με εντολή του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη.


Στην επιχείρηση απομάκρυνσης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας, που είχε τοποθετηθεί χωρίς νόμιμη άδεια σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και κοντά στο 7 ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρένα Χαλιώτη, εκπρόσωποι του τοπικού συλλόγου και εκπρόσωπος της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας.|download _.jpg file 95 KB|

Η κεραία αυτή είχε τοποθετηθεί παράνομα από το 2004 και για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα αυτό, χρειάστηκαν αγώνες τριών ετών από τον εξωραϊστικό και πολιτιστικό σύλλογο Νέας Λέσβου Αμαρουσίου προς τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και προς υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου.


Την οριστική λύση έδωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, του οποίου η πολιτική βούληση έδωσε ένα αίσιο τέλος στο τόσο σοβαρό αυτό πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής.

 
Στην εισήγηση του για το θέμα των παράνομων κεραιών ο κ. Πατούλης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7 ης Ιουνίου 2007 δήλωσε ότι προτίθεται να φέρει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο συγκεκριμένα μέτρα με τα οποία θα ορίζεται η απόσταση που θα πρέπει να βρίσκονται οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας από τους χώρους συνάθροισης των πολιτών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο