Παράδοση φαρμάκων στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την υποστήριξη των ογκολογικών ασθενών του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΠαράδοση φαρμάκων στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για την υποστήριξη των ογκολογικών ασθενών του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου


 


Σημαντική ποσότητα φαρμάκων για ογκολογικούς ασθενείς παρέδωσε στον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εθελόντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου. Τα φάρμακα συγκέντρωσε από πολίτες και επαγγελματίες του Αμαρουσίου που θέλησαν να συμβάλουν στην προσπάθεια του Δήμου ώστε να σωθούν πάσχοντες συνάνθρωποί μας που στερούνται της φαρμακευτικής τους αγωγής.


Την ποσότητα των φαρμάκων, προσφορά των οικογενειών ανθρώπων που χάθηκαν από την επάρατη νόσο, αλλά και της φαρμακοποιού Χριστίνας Μοιράγια, προσέφερε στον Δήμαρχο η εθελόντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μαρία Καρπέτα.


Με την ευκαιρία της παράδοσης των ογκολογικών σκευασμάτων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέσα από το Κοινωνικό μας Φαρμακείο για την ανακούφιση των ογκολογικών ασθενών που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την απαραίτητη φαρμακευτική τους αγωγή. Χάρη στην ευαισθησία και στην ανθρωπιά συμπολιτών μας μπορούμε να στεκόμαστε στο πλευρό κάθε ανασφάλιστου ογκολογικού ασθενή στην πόλη μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να πράττουμε και στο μέλλον».


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο