Πανηγυρική επανεκλογή Γιώργου Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου με το μεγαλύτερο ποσοστό που πήρε ποτέ υποψήφιος στον πρώτο γύρο

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου χαιρετά τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν για να τον συγχαρούν.
|download file .jpg 83Kb|


Δεκάδες πολίτες συγχαίρουν τον κ.Πατούλη για την επανεκλογή του.
|download file .jpg 106Kb|


Με τον γιο του Αλέξανδρο και τη σύζυγό του Μαρίνα, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης χαιρετά τον κόσμο.
|download file .jpg 89Kb|


Ο κ.Πατούλης δέχεται τα συγχαρητήρια των Mαρουσιωτών.
|download file .jpg 135Kb|Με το μεγαλύτερο ποσοστό που πήρε ποτέ υποψήφιος Δήμαρχος στο Μαρούσι, στον πρώτο γύρο, ο Γιώργος Πατούλης επανεξελέγη πανηγυρικά Δήμαρχος Αμαρουσίου, μετά τη σημερινή εκλογική διαδικασία.

Με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, κι επί 73 από 112 εκλογικών τμημάτων, ο Συνδυασμός του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη», λαμβάνει το 56,61% των ψήφων (10.191), ο συνδυασμός «Μαρούσι Επιστροφή στο Μέλλον» του Ηλ.Γιαννακάκου λαμβάνει 22,70% των ψήφων (4.088), ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση» του Ν.Μπουντούρογλου λαμβάνει 7,11% των ψήφων (1.281), ο συνδυασμός «Κόντρα στον Καιρό» του Λ.Μαγιάκη 9,06% των ψήφων (1.091), ο συνδυασμός «Για ένα νέο Μαρούσι» του Δ.Κλαπάκη 4,12% των ψήφων (741) και ο συνδυασμός «Εκτός των Τοιχών» του Δ.Πολυχρονιάδη 3,40% των ψήφων (612).

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, πλήθος κόσμου  κατέκλυσε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη», επιφυλάσσοντας θερμή υποδοχή στον νικητή των εκλογών, Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την αποψινή νίκη. Είναι νίκη όλων των Μαρουσιωτών. Το Μαρούσι συνεχίζει ενωμένο. Το Μαρούσι αποφάσισε ότι δεν γυρίζει πίσω αλλά βαδίζει προς το μέλλον. Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να γίνει το Μαρούσι πόλη πρότυπο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μαζί συνεχίζουμε ενωμένοι για ένα καλύτερο Μαρούσι.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους όλο αυτό το διάστημα έχουν βοηθήσει για το σημερινό αποτέλεσμα, για αυτή την καθαρή νίκη».


Σύνδεσμος για την ‘Διαφάνεια στις εκλογικές δαπάνες συνδυασμών και υποψηφίων’.

Μετάβαση στο περιεχόμενο