Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός με θέμα: “Recycling Projects” υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012


Στον πρώτο πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό με τίτλο: “Recycling Projects” που διοργανώνει το κέντρο μεταλυκειακής εκπαίδευσης Mediterranean College με στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων σε θέματα ανακύκλωσης, συμμετέχει ο Δήμος Αμαρουσίου καλώντας όλους τους νέους 17-22 ετών να φιλοτεχνήσουν έργα με θέμα την ανακύκλωση.


Στο διαγωνισμό που έχει θέσει υπό την αιγίδα του ο Δήμος Αμαρουσίου, οι νεαροί δημιουργοί καλούνται μέχρι τις 30 Απριλίου να καταθέσουν τη δική τους πρόταση στον αγώνα για την ανακύκλωση με ατομικά έργα που θα στηρίζονται σε κατασκευές και καλλιτεχνικές δημιουργίες που θα περιέχουν και θα αποτελούνται από ανακυκλώσιμα υλικά.


Οι 12 πρώτοι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν υποτροφίες αξίας 32.000 €, προσφορά της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College και των υποστηρικτών του διαγωνισμού (ΙΕΚ ΞΥΝΗ – ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ).


Για πληροφορίες σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού αλλά και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν στo διαδικτυακό τόπο http://www.medcollege.edu.gr/ ή τηλεφωνικά στο τηλ. 210 8899600.

Μετάβαση στο περιεχόμενο