Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, 21:30, Ο.Α.Κ.Α: Συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης «Μια Χώρα μια φωνή» με τη συμμετοχή των Α. Ρέμου, Δ. Βανδή, Μ. Ασλανίδου & Μ. Stavento

Print Friendly, PDF & Email
Μια διοργάνωση του ΑΝΤ1 και του φιλανθρωπικού οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου


Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Stavento ενώνουν τις φωνές τους σε μία μοναδική συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης με τίτλο: «Μία Χώρα Μια Φωνή» την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, ώρα 21:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α). Η συναυλία πραγματοποιείται από τον ΑΝΤ1 και τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.


Τα έσοδα θα διατεθούν για τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την υποστήριξη παιδιών και ευπαθών οικογενειών.


Στο πλαίσιο της υποστήριξης της διοργάνωσης από τον Δήμο Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Σταθερός αρωγός και συμπαραστάτης ο Δήμος Αμαρουσίου κάθε πρωτοβουλίας που αγκαλιάζει τα παιδιά που χρειάζονται την αγάπη και την φροντίδα μας, και αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του οργανισμού «Αποστολή», στηρίζει, θέτοντας υπό την αιγίδα του, τη φιλανθρωπική συναυλία «Μια χώρα μια φωνή». Καλούμε όλους να ενισχύσουν τον σημαντικό αυτό σκοπό και μέσα από την προσωπική του συμβολή ο καθένας, όλοι μαζί να προσφέρουμε το χαμόγελο στα παιδικά χείλη».


Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος Αμαρουσίου εξασφάλισε εισιτήρια στην προνομιακή τιμή των 7 ευρώ. Τα εισιτήρια διατίθενται στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα, τηλ. 213 2038000).


Θα είμαστε όλοι εκεί!


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο