Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληνιών «Ο Νόστος» ευχαριστεί το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για τη σταθερή  υποστήριξή του στο έργο και στις δραστηριότητες του Συλλόγου «Ο Νόστος», εκφράζει με επιστολή του ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Μυτιληνιών Αμαρουσίου και Όμορων Δήμων με την ευκαιρία της πραγματοποίησης της πρόσφατης λογοτεχνικής βραδιάς και της 3ης Γιορτής Σαρδέλας και Ούζου.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,


Τα μέλη του Δ.Σ και εγώ προσωπικά δια της παρούσης επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την αγάπη με την οποία περιβάλλετε το Σύλλογό μας και τη σημαντική συμβολή σας στην επιτυχή διοργάνωση της Γιορτής Σαρδέλας και Ούζου για τρίτη συνεχή χρονιά.


Επίσης, για την άμεση ανταπόκρισή σας στην παραχώρηση της αίθουσας του Δημαρχείου προκειμένου να διοργανώσουμε τη λογοτεχνική εκδήλωση «Λεσβιακές Ιστορικολαογραφικές και διαλεκτολογικές αναφορές».


Η άοκνη προσπάθεια σας για την ανάδειξη και διατήρηση του πολιτισμού και των παραδόσεων μας, καθώς και η ηθική και υλική υποστήριξη που παρέχετε στο Σύλλογό μας, μας εμπνέει και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για τη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας της ιδιαίτερης πατρίδας μας, της Λέσβου.


Μετά τιμής


Δια του Δ.Σ.Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
   
ʼρης Κουζέλης Νίτσα Τριχάκη

Μετάβαση στο περιεχόμενο