Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για το αποδεδειγμένο ενδιαφέρον του για μια ακόμη φορά προς τον εμπορικό κόσμο της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου (Ε.Σ.Α.Μ.) με επιστολή του ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για το αποδεδειγμένο για μια ακόμη φορά ενδιαφέρον του προς τον Εμπορικό κόσμο της πόλης, μετά την απόφαση για μείωση των δημοτικών τελών στις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την κρίση, αλλά και την απαλλαγή των νέων επιχειρηματιών από την καταβολή δημοτικών τελών επί μία τετραετία.


Στην ίδια επιστολή εκφράζονται και οι ευχαριστίες προς τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους της Πλειοψηφίας, αλλά και της Μείζονος Αντιπολίτευσης που υπερψήφισαν την εισήγηση του κ. Δημάρχου, αποδεικνύοντας όπως αναφέρουν ότι η κοινωνική ευαισθησία όχι μόνο δεν εξέλειπε, αλλά πρυτανεύει στην πλειοψηφία των εκπροσώπων του Μαρουσιώτικου λαού.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:   


Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Α.Μ. εκφράζοντας την ανακούφιση των εμπόρων του Αμαρουσίου ως απόρροια των προτάσεων σας:


-Για μείωση των Δημοτικών Τελών σε αποδεδειγμένα πληγείσες από την κρίση Μαρουσιώτικες επιχειρήσεις,
-Και την επί μία τριετία απαλλαγή απ’ αυτά, των νέων και υπό ίδρυση επιχειρήσεων,


Αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά για το αποδεδειγμένο ενδιαφέρον σας προς τον Εμπορικό κόσμο της πόλη μας που επί μία διετία -τουλάχιστον- χειμάζεται με τραγικές οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις.


Παράλληλα επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους αξιότιμους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους της Πλειοψηφίας, αλλά και της Μείζονος Αντιπολίτευσης που αποδέχθηκαν και υπερψήφισαν την πρότασή σας, αποδεικνύοντας ότι η κοινωνική ευαισθησία όχι μόνο δεν εξέλειπε, αλλά πρυτανεύει στην πλειοψηφία των εκπροσώπων του Μαρουσιώτικου λαού.


Μετά τιμής
Για το Δ.Σ. του Ε.ΣΑ.Μ.Ο Πρόεδρος

Γιώργος Παπαχρυσάνθου
Η Γενική Γραμματέας

Σοφία Φωτοπούλου

Μετάβαση στο περιεχόμενο