Ο Εκδρομικός & Περιηγητικός Όμιλος Αμαρουσίου έκοψε την πίτα του παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ.Πατούλης, η αντιδήμαρχος κ. Ρ.Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ελ.Λέκκα, Αν.Παρτσινέβελος και Π.Σαγρής.
|download file .jpg 94Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ.Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό έχοντας δίπλα του τον Πρόεδρο του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου κ.Μ.Ουίλς.
|download file .jpg 65Kb|Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ.Πατούλη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθους φίλων του, έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η κοπή της πίτας του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου.


Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στα μέλη του Εκδρομικού Ομίλου «Καλή Χρονιά» και συνεχάρη τη διοίκηση και τον πρόεδρο του Ομίλου κ. Μ.Ουιλς για το ότι κρατούν ενεργό έναν από τους παλαιότερους συλλόγους της πόλης μας, όπως είναι ο Εκδρομικός Όμιλος.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Δ.Καρλαύτης και Ρ.Χαλιώτη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ελ.Λέκκα, Γ.Πουλόπουλος, Αν.Παρτσινέβελος, Π.Σαγρής, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φυσιολατρικών Ορειβατικών Εκδρομικών Σωματείων Ελλάδος & Οργάνωσης Ξενώνων Νεότητος Ελλάδος κ.Ανδρέας Αντωνόπουλος και πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.


Μετάβαση στο περιεχόμενο