Ο Δήμος Μεγαρέων στέλνει ιατροφαρμακευτικό υλικό στο δήμο Λέσβου στο πλαίσιο της σχετικής πρωτοβουλίας της ΚΕΔΕ

Print Friendly, PDF & Email

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη για συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού και έμπρακτη υλικοτεχνική βοήθεια προς το δήμο Λέσβου, ο δήμος Μεγαρέων συγκέντρωσε ποσότητα φαρμάκων.

Συγκεκριμένα ο δήμος Μεγαρέων διέθεσε φάρμακα που έχουν συγκεντρωθεί με την προσφορά πολιτών στο Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο ως ελάχιστη δράση αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον δήμο Λέσβου για την αντιμετώπιση επειγουσών και μεγάλων αναγκών λόγω της μεγάλης εισροής προσφύγων.

 

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με επιστολή του προς όλους τους δημάρχους, ζητά να εκφραστεί έμπρακτα η αλληλεγγύη της Αυτοδιοίκησης στο δήμο Λέσβου με τη παροχή της αναγκαίας υλικοτεχνικής υποδομής. Σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουν καταγραφεί, ο δήμος χρειάζεται άμεσα μηχανήματα καθαριότητας, όπως απορριμματοφόρα, σάρωθρα, κάδους, βυτία, κ.α.. Επιπλέον καταγράφονται σημαντικές ελλείψεις  ιατροφαρμακευτικού υλικού στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

 

Με αφορμή τη σχετική πρωτοβουλία ο Γ. Πατούλης δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται για άλλη μια φορά να δείξει την αλληλεγγύη της και να αποδείξει ότι το πρόβλημα του ενός, είναι πρόβλημα όλων μας. Η αλληλεγγύη μας δεν περιορίζεται μόνο στη περίπτωση του δήμου Λέσβου, διαβεβαιώνω κάθε συνάδελφο που έχει ανάγκη ότι θα είμαστε δίπλα του». 

Μετάβαση στο περιεχόμενο